Blåregn (Wisteria sinensis 'Prolific') - Flere varianter

1,198.00

Markér, at overgangen mellem forår og sommer er på vej med et flot blomsterhav og en dejlig duft i din forårshave med denne Blåregn. Wisteria sinensis 'Prolific' er en kinesisk blåregn, der i maj-juni blomstrer med 10-15 cm lange, blå blomsterklaser, der udsender en dejlig, sød parfumeduft - og som du ved de fleste blåregnsplanter kan være heldig allerede at få lov til at nyde synet af i blåregnens unge alder. Efter blomstringen fyldes blåregnen af gule bælge og grønne, sammensatte blade, der får fine, gule efterårsfarver.

'Prolific' er en slyngplante, og med sin slyngende vækst er blåregnen især velegnet til pergolaer og buegange, og har du såden en med en blåregn slyngende hen over sig i haven eller parken med de store, hængende blomsterstande, er du garanteret en eventyrlig og romantisk stemning.

Fordelen ved at have en slyngplante som Blåregnen er desuden, at det er en meget stor og overdådig plante med en sluthøjde på 10-15 meter og bredde på 3-5 meter, og derfor sikrer du dig med denne Blåregn en slyngplante, der ikke lader sig gå ubemærket hen, men også giver dig en misundelsesværdig blomsterhimmel frem for blot at lade de fleste blomster pryde i havebunden. Her får du desuden en meget kraftigtvoksende plante, der anses for at være én af de mest kraftigvoksende slyngplanter - og så er den fuldt hårdfør.

 

Grupperede varenumre
Produktnavn - Gå til produktLagerPris Antal
Blåregn (Wisteria sinensis 'Prolific') 40-60 cm
139,95 kr
Blåregn (Wisteria sinensis 'Prolific') 150-200 cm
489,00 kr
Blåregn (Wisteria sinensis 'Prolific') 250-300 cm
1.198,00 kr

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.
  • Køb 5 ens 10 % rabat
  • Køb 15 ens få 15% rabat
  • Køb 50 ens få 20% rabat
  • Mængderabatter gælder ikke på allerede nedsatte varer

10-15 m stor klatreplante
Duftende blå blomster
Gule bælge
Blomstrer i maj-juni måned
Trives i sol/halvskygge
Vokser i god næringsrig havejord
Kraftigtvoksende, slyngende og fuldt hårdfør
Også velegnet til pergolaer

Lokation : 94.3