Blog

Henter data...
116 visning(er)

Træers udformning - Enstammet, opstammet vs flerstammet

Har du styr på de forskellige typer af træer? Træer kan være vidt forskellige - Enstammet, opstammet eller flerstammet, men hvad betyder det alt sammen? Se vores udførlige guide med gode billede illustrationer af de forskellige typer af træer her. Læs den her.  

Henter data...
1355 visning(er)

Paulownia Tomentosa: den hurtigst voksende blomstrende plante

Lær om den blomstrende Paulownia tomentosa, en imponerende plante med hurtig vækst og mange anvendelsesmuligheder. Fra at pynte i haven til at blive brugt som træ i konstruktion, har Paulownia tomentosa mange fordele at tilbyde.

Henter data...
982 visning(er)

Slip af med bladpletsyge i din hæk

Træt af bladpletsyge i din hæk? Læs med i denne blog, hvor vi har samlet en lille guide til, hvordan du slipper af samt forbygge mod bladpletsyge.

Henter data...
155 visning(er)

Store stueplanter - En kæmpe boligtrend

Ser du på diverse boligblogs, Instagram og boligmagasiner har du uden tvivl bemærket det! Store stueplanter har taget sit indtog i boligindretningen - og med god grund. Planterne giver ikke bare farve og liv til rummet, men også et godt indeklima.

Henter data...
338 visning(er)

Stueplanter til skyggefulde rum

Bor du i en lejlighed eller en bolig uden for meget lys? Så fortvivl ej!. Det er ikke ensbetydende med at du ikke kan få stueplanter. Der er nemlig flere stueplanter der trives i skyggefulde rum. For at gøre det klart, kan ingen stueplanter leve uden lys! Men der er flere som trives i let skygge.

Henter data...
297 visning(er)

Sådan dyrker du mikrogrønt

Mikrogrønt er fuld af smag og næringsværdi. Desuden er det super let at plante! Læs bloggen og start din mikrogrønt dyrkning.

Henter data...
3404 visning(er)

Sådan laver du dine egne stiklinger

Lær hvordan du laver dine egne stiklinger og sikrer dig smukke blomster til næste år. Opdag, hvordan du tager sunde stiklinger, danner rødder og transplanterer dem til nye potter eller din have. Med vores vejledning kan du udvide din plantesamling og nyde frodige blomsterpragter i kommende sæsoner. Kom i gang med at lave dine egne stiklinger og skab en blomstrende have!

Henter data...
399 visning(er)

Sådan plukker du æbler

Opdag den optimale tid til at plukke æbler, hvilke redskaber du skal bruge, og hvordan du bedst opbevarer din høst. Denne blog udforsker teknikker til skånsom æbleplukning og vigtige faktorer for effektiv opbevaring, herunder temperatur og luftcirkulation. Få indsigt i, hvordan du undgår skader og sygdomme samt gode tips til at forlænge æblernes friskhed.

Henter data...
614 visning(er)

Sådan vander du dine planterSelvom sommerens varme kan være dejlig, så kan den være strid ved vores planter. I denne blog få vi i dybden med, hvordan du hjælper dine planter med at holde varmen og tørken ud.

Henter data...
341 visning(er)

Tips og tricks til at få det bedste ud af rullegræs

Hvorfor er rullegræs et populært valg til græsplæner? Læs om alle fordele og ulemperne ved rullegræs her og se prisen.

Rullegræs