Hvordan skaber jeg en hyggelig julestemning?

På Jespers Planteskole elsker vi den hyggelige juletid og butikken forvandler sig i løbet af disse måneder til et mindre julelandskab. Vi pynter flot op og gør meget ud af vores jule-opstilling. Vores udvalg består blandt andet af julefigurer, guirlander, lyskæder, juletræspynt, lysestager, ophæng og meget mere.

Julepynt

Hvad kan jeg bruge i en juledekoration?

Udover julepynt har vi også utrolig mange dekorationsartikler til årets juledekoration. Vi har alt fra fade, lys og ler til kviste og kogler samt små figurer på pinde.

Den 28. og 30. november 2017 holder vi juleinspirationsaften på planteskolen. Med denne aften får du virkelig mulighed for at blive inspireret. I løbet af aftenen vil der være spændende arbejdende værksteder både udenfor og indendørs. Her kan du kigge med og stille eventuelle spørgsmål. Alle er meget velkomne og arrangementet er uden tilmelding. Læs mere om vores juleinspirationsaften HER

Juledekorationsaften  Juledekoration  Juledekoration  Juledekorationsaften

Hvor kan jeg fælde mit eget juletræ?

På Jespers Planteskole er det muligt at komme ud og fælde sit eget juletræ.
Tag derfor familien med herud og find lige det juletræ I ønsker. På denne måde bliver juletræet mere personligt og at fælde sit eget træ, er en tradition mange børnefamilier holder fast i. Det er også muligt at købe et der allerede er fældet og klar til afhentning.

Køb et juletræ HER

Juletræer

Hvilket juletræ er ikke allergifremkaldende?

Nogle mennesker er desværre allergiske overfor nåletræer, men vi har den perfekte løsning til dig. Du behøver ikke at undvære et juletræ i stuen, selvom du har allergi. Vi har nemlig store kunstige juletræer, som til forveksling ligner den ægte vare. Juletræet kan bruges igen år efter år og du skal ikke tænke på at vande det.

Køb et kunstigt juletræ HER

Hvad skal jeg pynte mit juletræ med?

Når juletræet er skaffet skal det selvfølgelig også pyntes med juletræspynt og også her er du kommet til det helt rette sted. Vi har mange smukke og unikke julekugler, som uden tvivl vil gøre dit juletræ fantastisk flot at se på. Derudover har vi også andre søde små ophæng med julefigurer til juletræet. En lyskæde er også et must, og når mørket falder på, skaber det en beroligende og hyggelig stemning med lys på træet.

Julegaveideer?

Under juletræet skal der være julegaver. Og helst mange gaver! Vi har mange gode julegaveideer til dig, som måske kunne glæde en du holder af. Vil du give planter eller andre større ting i gave, kan det være svært at pakke ind, så giv i stedet et gavekort herud til. 

Køb et gavekort HER