Fordele ved kunstige blomster

Blomster der ikke kræver nogen pasning- ja tak!

Løsningen til dig der ikke får vandet dine potteplanter er kunstige blomster og planter. Falske blomster bliver mere og mere populære og fabrikanterne bliver dygtigere og dygtigere til at fremstille dem så virkelighedstro som muligt.

Kvaliteten af kunstige blomster varierer en del, og de kan være fremstillet i flere forskellige materialer. På Jespers Planteskole har vi mange kunstige blomster fremstillet af silke. Silkeblomster ligner utrolig meget ægte blomster og ingen opdager, at du har ”snydt” lidt.  

Se vores store udvalg af kunstige blomster HER

Kunstig hængeplanteKunstig hængeplanteHængeplante

 

Kunstig kaktus   Kunstig planteKunstig kaktus

 

 

Kunstig plante  Kunstige monsterablade       Kunstig plante

 

 

Kunstig dahlia  Kunstig hvid blomst  Kunstig blomst Kunstig blomst Kunstig blomst rosa

Hvilke vaser skal jeg vælge til kunstige blomster?

Du kan vælge lige nøjagtig den vase, som du ønsker dig til dine kunstige blomster. Hvis du vælger glasvaser, skal du dog kigge lidt efter, hvordan stilkene er fremstillet, da man kan se dem gennem glasset. For at give dine kunstige planter og blomster et naturtro look, kan du fylde f.eks. pyntebark eller sten i dine krukker.

Se vores udvalg af indendørs skjulere HER

Hvilke fordele er der ved at vælge kunstige blomster?

Fordelene ved at vælge kunstige blomster er at her spiller lys, vand, jord og holdbarhed ikke nogen rolle. Har du for eksempel har et mørkt hjørne i din bolig, hvor der aldrig er naturligt lysindfald, kan med stor fordel vælge kunstige blomster. Allergi kan også være et problem for nogen, og her er falske blomster også løsningen, hvis du gerne vil have noget smukt at se på.