Efterårsfarver

Så græs nu

FIND GRÆSFRØ HER

Lige nu er jorden stadig varm og fugtig, hvilket gør at det lige nu er perfekt at så græs. Hvis du skal have slået dit græs, er det en god ide, at højne klippehøjden på din plæneklipper til 3 cm. Til oktober skal du de sidste gange igen slå græsset med normal klippehøjde.

Beskæring i september måned

FIND BESKÆRINGSREDSKABER HER

I september måned er der en række planter du kan beskære. Fx. hindbærbuske er gode at beskære nu. Andre træer du med fordel kan beskære er birketræer, ahorn, valdnødde- og kirsebærtræer.

Hvad kan man plante i september måned?

SE VORES UDVALG AF BLOMSTERLØG HER

Bare rolig- du kommer ikke til at kede dig. September måned er måneden, hvor det er perfekt at plante løg ud. Få smukke blomster til foråret og plant dine løg ud nu.
Stedsegrønne planter er også gode at plante ud i øjeblikket, og da de er grønne året rundt, får du stor glæde af de grønne farver hen over vinteren. 

Æbler kan nu høstes

SE VORES SMARTE FRUGTOPSAMLER OG FRUGTPLUKKERE HER

Måske har du kigget på dit æbletræ nogle gange nu og tænkt "gad vide om de er modne". Æblerne er måske begyndt at falde ned. Du kan tjekke om de er modne, hvis de slipper træet let når du vil plukke det. Så er det bare at finde opskriftsbøgerne frem og få forklædet på. 

Bliv belønnet til foråret og fjern det værste ukrudt nu

FIND VORES LUGEREDSKABER HER

Det er en rigtig god ide, at fjerne det værste ukrudt i september måned. Dette vil belønne sig, da du til foråret får det langt nemmere. 

Æble Fjerne ukrudt Redskaber