Juletræets vej til stuen

Juletræer egenproduktion

Når vinteren nærmer sig, starter vi på fældning af vores juletræer. I år har vi ekstra mange at vælge mellem, hvilket gør det muligt at finde det helt perfekte træ til netop din stue. I år (2017) er Jesper i gavehumør og har valgt at levere juletræer gratis i hele Holstebro. Vi sælger både vores juletræer i butikken og på vores webshop. På webshoppen vises billeder af træerne i de forskellige størrelser, så man nemt kan bestille den størrelse man ønsker.

Når vi måler et juletræs højde, måler vi altid op til grenkransen.

Grenkransen på et juletræ   Mål af juletræ   

 

Bestil dit juletræ HER


Hvad sker der når juletræet er fældet?

Når juletræerne er fældet, har vi en lille traktor der kører juletræerne ned på Planteskolen. Her har vi en maskine, der borer hul i juletræets stamme. Hullet sikrer at juletræet altid vil stå lige, når det sættes på juletræsfoden. Derefter bliver jueltræerne nettet og pakket, så de ikke fylder ret meget. Nu er det nemt, at få transporteret juletræet hjem i stuen.

Transport Juletræer

Hvilken juletræsfod skal jeg vælge?

Der findes utrolig mange forskellige typer af juletræsfødder. Hvis du i forvejen har en juletræsfod uden en pløk, findes der en adapter, som kan monteres på foden og træet kan derefter sættes ned på pløkken. Vi sælger også denne adapter til juletræer. Køber du juletræet i god tid og gerne vil have det stående udenfor, har vi en flise med en pløk, som kan bruges til udendørs brug.

Se vores udvalg af juletræsfødder HER

Hvordan pynter jeg et flot juletræ?

Nogle dage før den 24. december sættes juletræet ind i stuen og skaber en helt fantastisk stemning. Nålene fra træet giver en helt særlig duft, som får de fleste tilbage til barndommen og alle julens glæder. Nu skal der bare LYS PÅ TRÆET, noget flot julepynt og en stjerne på toppen.

Her ses forskellige måder at pynte et træ på. Nogle ønsker mange farver og meget forskelligt pynt, mens andre hellere vil have det mere enkelt og stilfuldt.

                Pyntet juletræ  Pyntet juletræ  Pyntet juletræ

Se vores udvalg af pynt til juletræet HER

Juletræspynt Juletræspynt Juletræspynt Juletræspynt Juletræspynt Juletræspynt