Virksomt middel mod gåsebiller

Gåsebille-problemet er mere eller mindre kendt af de fleste haveejere. De som har haft problemet, er klar over hvilken skade de kan forårsage. Skaderne ved gåsebillerne kan være dårlig græsvækst, misfarvning af græsset og løstsiddende græs som nærmest kan rulles af. Merit Turf er et middel som er godkendt til bekæmpelse af gåsebiller. Produktet må anvendes i private haver, idrætsanlæg, parker og golfbaner. Gåsebillerne vil optage Merit Turf, når de spiser af græsrødderne (når produktet er transporteret systemisk) eller ved optagelse igennem deres ydre.

Dette produkt er det eneste godkendte middel til bekæmpelse af gåsebiller og er højeffektivt med over 90 % effekt ved en enkelt behandling og meget lav dosering. Græsset skal være rimelig nyslået, da der ellers forbruges mere. I USA er det, det mest brugte middel til bekæmpelse af gåsebiller siden 1994.

Behandlingen virker i år og man er ikke beskyttet til næste år. Den optimale behandling foretages i æglægningsperioden, som er fra først i juni måned. Behandlingen kan udføres frem til sidst i juli.

Merit Turf skal strøs ud af fagfolk og vores gartnere er klar til at rykke ud i din have. Når vi strøer Merit Turf ud, blander vi det med perlekalk. På den måde bliver det jævnt fordelt og man behøver ikke tænke på kalk til efteråret.

 

Vores pris pr. 100 m2:

Merit Turf

365 kr.

Kalk

50 kr.

Udspredning

100 kr.

 

Samlede priser for Merit Turf, kalk og udspredning pr. 100 m2:

1 have

515 kr. pr. 100 m2

Over 10 haver (ved samlet bestilling)

500 kr. pr. 100 m2

 

OBS: Hvis græsarealet du skal have behandlet er mindre end 200 m2, skal du ringe herud og aftale pris, da vi ikke kører ud og behandler plæner der er mindre end 200 m2. Det kan være en rigtig god ide, at du snakker med naboerne og aftaler at få vores anlægsgartner ud til jer den samme dag. Dette vil være mere økonomisk for dig og dine naboer og gartneren sparer tid på kørsel frem og tilbage. Hvis du har mere end 200 m2 der skal behandles, beregner man altid op til nærmeste 50 m2.

Arealet der behandles, vil blive overlappet et par gange ved udspredning, da det er vigtigt at hele plænen får Merit Turf. I nogle tilfælde vil der derfor blive brugt en større mængde bekæmpelsesmiddel end beregnet.


Mvh.
Jespers Planteskole