Når sommeren går på hæld, er der masser af skønne planter i haven, som skal udnyttes. Denne lækre opskrift på asparges med ramsløgpesto bruger et væld af forskellige grøntsager og urter, du kan finde i haven, og så er den nemt at lave. Dét er superfood!
Asparges med ramsløgpesto
Vi danskere elsker vores asparges, og den flotte grøntsag byder både på et væld af gode vitaminer samtidig med, at den er super flot at anrette. I denne opskrift kan du få brugt en masse af de skønne grøntsager, som haven står klar med efter sommeren. Her skal både bruges asparges, rucola og ramsløg, og hvis man vil, kan man roligt tilføje et fed hvidløg i opskriften. Her skal man dog sørge for at smage til, da det ellers let kan give en stærk smag. Er man omvendt til det, kan man også prøve sig frem med lidt chili, skulle man have noget i overskud fra køkkenhaven.
Den lækre ret efterlade dig forhåbentlig med lidt pesto rester, og disse er guld værd. Den lækre pesto kan nemlig bruges i et væld af skønne retter. Måske har du prøvet kræfter med løgsuppe med pandebrød? For pestoen går fantastisk til det lækre brød. Man kan også nemt tilføje pestoen i andre salater, i en pastasovs eller som topping på pizza. Kun fantasien sætter grænser! Velbekomme.