Sådan får du mest glæde af dine plantefrø

På Jespers Planteskole har vi et stort udvalg af blomsterfrø, krydderurtefrø og andre plantefrø. Det er altid hyggeligt at dyrke og høste frugter og grøntsager fra egne planter, som man stolt kan byde gæsterne på ved middagsbordet. Glæden ved at se udviklingen i de frø man såer, kan virkelig være stor hos mange af os. Vi vil gerne komme med nogle forslag til hvordan du kan bruge dine selvdyrkede planter bedst.

SE ALLE FRØ HER


Spiselige blomster

Vi har et stort udvalg af blomsterfrø, som blomstrer med spiselige blomster. Blomsterne er mest til dekoration i dine madretter, og man skal ikke spise dem i større mængder. Man kan fx bruge blomster på kager, i salater eller i lune retter. Hvis man elsker smoothies og vil byde gæsterne på en smoothie, kan man nemt pifte dem op med blomster som topping. Man kan også lave flotte sommerdrinks med spiselige blomster i isterningerne.

Kage med blomster Kage med blomster

Kage med blomster Kage med blomster

Mad med blomster Mad med blomster


Klik på linket og find alle de spiselige blomster HER 


Dyrk dine egne grøntsager med grøntsagsfrø og urtefrø

Udover et utal af blomsterfrø har vi også mange spændende grøntsagsfrø og krydderurtefrø. Man kan både dyrke tomater, agurker, græskar, rodfrugter, persille, basilikum og forskellige bær mm. Grøntsager kan dyrkes andre steder end i køkkenhaven. Hvis man har et drivhus, altankasse, et højbed eller store kummer, kan du også dyrke nogle grøntsager deri. En anden mulighed, er også at intergrere dem i blomsterbedet sammen med andre stauder. Så man behøver altså ikke, at have en stor køkkenhave, for at kunne blive lidt selvforsynende.

Se vores grøntsagsfrø HER

Grøntsag

Se vores hængekrukker og altankasser HER
Udvalg af altankasser

Se alle vores udendørs krukker HER

Se alle højbede og plantekasser HER

Se alle vores indendørs skjulere HER

Økologisk Køkkenhave:

Dyrk dine egne økologiske grøntsager med økologiske frø. Der er i tiden stor fokus på økologi og vi har også et stort udvalg af økologiske frø. Vi har både økologiske blomsterfrø og økologiske grøntsagsfrø. De økologiske frø er dyrket i jord uden sprøjtemidler og her er der virkelig tænkt på miljøet.

Se alle økologiske frø her