Luftrensende stueplanter - Få et godt indeklima

Henter data... 525 visning(er)
Luftrensende stueplanter - Få et godt indeklima

Luftrensende stueplanter - Få et godt indeklima

Dyrk din egen friske luft med stueplanter! Et studie foretaget af Nasa viser at flere stueplanter er luftrensende og har en positiv indvirkning på indeklimaet.

Er du bekymret for indeklimaet i hjemmet eller på kontoret. Så anskaf dig en af følgende planter.

 

Væddeløber - Chlorophytum variegata

Stueplanten væddeløber skulle efter sigende fjerne giftstofferne formaldehyld og benzen. Væddeløbsplanten er en del af liljefamilien og er en af de mest tilpasningsvillige stueplanter. Du får dermed en flot grøn stueplante, der er nem og passe og renser luften. Bedre bliver det vidst ikke!

Køb den her

 

Fredslilje - Spathiphyllum 

Fredsliljen er udover dine delikate blomster kendt for sine luftforbedrende egenskaber. Her skulle den især være effektiv mod giftstoffet benzen. Planten er også en af de få som kan trives på en skyggefuld placering og er derfor perfekt til soveværelset.

Køb den her

 

Svigermors skarpe tunge

Svigermors skarpe tunge er ikke bare med til at rense luften for giftstoffer men skulle også efter sigende være god for vores luftveje og hjælpe mod hovedpine. Stueplanten er utrolig populær og meget nem at passe.

Køb den her

 

Aloe Vera

Aloe Vera er kendt for sine mange positive egenskaber og bliver ofte brugt i diverse cremer og mod solskoldning.. Men vidste du at Aloe Vera også kan rense luften? Med så mange positive egenskaber må denne plante vist være et must i boligen.

Køb den her