NÅR INNOVATION MØDER PLANTER - LUKSUS FÆRDIGHÆK

Henter data... 647 visning(er)
NÅR INNOVATION MØDER PLANTER - LUKSUS FÆRDIGHÆK

Når innovation og planter mødes - Luksus færdighæk

Kender du det, man køber en ny hæk og kan ikke vente med at komme hjem og plante den. Så kan man endelig få noget læ og privathed, men gid den bare kunne gro sig stor og flot med det samme. Istedet skal man vente 5-7 år, før man virkelig kan nyde det. 
Hvis du kan genkende dette så læs med i denne blog, for vi har måske løsningen til dig!

Hækken

I årevis har man plantet hække på samme måde. Først graves en rende på 30-40 cm bredde og dybde, og sørger for at jorden er løsnet. Herefter sættes planterne, en ad gangen, ned i jorden med ens mellemrum og derefter fyldes renden op med jord igen. Så rettes hækkene vertikalt, så de står, som man vil have det og træder jorden fast. Til sidst vandes jorden med ca. 20 liter vand pr. meter. 
Dette har været den fotrukne metode at plante hække på i mange år. Det er meget arbejde, og det er nemmest, hvis man er mindst 2 personer om at sætte hækplanter i jorden. Når det er gjort begynder den lange ventetid for at se det færdige resultat.

Luksus færdighækken

Selvom det hårde arbejde og ventetiden godt kan betale sig de smukke planter, så behøver du ikke længere vente på at få fuldvoksen hække.. Den danske producent Luksus færdighæk har nemlig bragt innovationen til hækkene. Med en Luksus færdighæk, får du præcist det som navnet antyder - en færdig hæk utrolig nemt! Du skal ikke længere vente 5-7 år på at have en flot hæk. Med denne løsning har du en flot, sund og livskræftig hæk på kun få timer. Hvert element består af en 1 meter med tre hække, som sidder sammen vha. en rodblok og vejer 20kg. Den er derfor forholdsvist nemt at håndtere for en enkel person.

7 nemme grunde

  1. Forbedret arbejdsmiljø og nem håndtering, da et hækelement vejer under 20kg
  2. At plante snorlige hække bliver nemt med hækelementer på 1 meter
  3. Én mand kan plante 10 m hæk/time
  4. En ekslusiv og tæt hæk, da hækken er klippet gentagne gange
  5. Dyrkningssystemet giver sunde og livskraftige hække.
  6. 11 meter hæk pr. 100x120cm palle eller 40 meter hæk pr. 120x250 cm palle, gør transporten nem og billig.
  7. Etablering af hækken kræver kun en mand, en spade og en trillebør - lettere kan det ikke være!

Så nem er en Luksus færdighæk:

8 punkter og så er din hæk helt færdig! Både stolper, opbindingstråd og siveslange er inkluderet for at gøre det ekstra nemt.

Går du nu og har en drøm om at sætte hæk op, men ikke gider vente 5-7 år på, at de har vokset sig store, så er Luksus færdighæk lige noget for dig! 


Tak for at læse med og god hækplantning!