Vinder af bedste nyhed 2022 - Høstfloks (Phlox Paniculata 'Olympus')

Henter data... 1451 visning(er)
Vinder af bedste nyhed 2022 - Høstfloks (Phlox Paniculata 'Olympus')

Ny vinder af bedste nyhed 2022

Hvis du kunne tænke dig en unik blomst der fanger blikkende i haven eller på terrassen, så er Høstfloks (Phlox Paniculata 'Olympus') måske noget for dig.

Phlox 'Olympus'

Plantarium|Groen-Direkt 2022

Den 24. og 25 August afholdtes Plantarium|Groen-Direkt 2022 messen, som forgik i Groen-Direkt hallen i Internation Trade Center i Hazerswoude/Boskoop, Holland. Her blev hele 46 planter bedømt af ekspertinspektionsudvalget under KVBC (Koninklilke Verenigign voor Boskoopse Culturen). Iblandt de 46 planter var Høstfloks (Phlox Paniculata 'Olympus'), som med sine prydende farver blev udråbt til vinderen til den bedste KVBC-nyhed ved Plantarium|Groen-Direkt 2022.

Om Høstfloks (Phlox Paniculata 'Olympus')

Høstfloksen er uden tvivl iøjenfaldende og unik. Dens specielle og dynamiske brogede blade fanger øjet, men det som virkelig fanger opmærksomheden er Høstfloksens kraftige lilla-pinke farver. Denne lyserøde farve fremstår allerede før blomstringstiden, så den giver ikke kun værdi under blomstringen, men også månederne op til. Med en højde på ca. 70cm., brogede blade og kraftige farver pryder denne plante i enhver have og tilbyder værdi og glæde i rigtig lang tid. 

Paniculata

Høstfloksen (Phlox Paniculata 'Olympus') er del af Paniculata slægten. Phlox Paniculata er kendt for sin sensitivitet overfor meldug, men Høstfloksen (Phlox 'Olympus') har indtil videre vist sig at have meget styrke og har næsten ikke vist nogen tegn på meldug. Det er således ikke kun en plante med smukke visuelle aspekter, men det er også en stærk plante.

Tænker du nu: "Den skal jeg bare ha' i min have!", så kan du finde Høstfloks (Phlox Paniculata 'Olympus') på vores hjemmesiden eller ved at trykke her.