Drivhus - Lähe drivhus ST - Thermowood - Flere varianter

56,999.00

Lähe Drivhus ST 3 er et attraktivt og højtkvalitets trædrivhus lavet af holdbart og stærkt termotræ samt 4 mm temperet glas. Lähe trædrivhus hviler trærammen på et solidt fundament, og glasset når ned til jorden, hvilket sikrer maksimal plads og lys i drivhuset. Drivhuset passer godt til en mindre og moderne have. Det træbaserede drivhus er ideelt til dyrkning af grøntsager, krydderurter og blomster.

Varmbehandlet træ er helt naturligt og ingen kemikalier bruges under fremstillingen. Det er langtidsholdbart og der vil ikke ske ændringer i mål over tid. Med det rette vedligehold kan drivhuset være en investering for livet.

Prisen er en afhentningspris, det vil sige at prisen er eksklusiv fragt og fragtprisen afhænger af hvor i landet drivhuset skal leveres.

Ring for nærmere info på 20879697 eller send en e-mail til [email protected].

Billederne på produktet illustrerer form og design. Hvis man ønsker drivhuset malet eller olieret er dette et tilkøb. Prisen er for drivhuset i thermowood uden olie eller farve. Billedet med plankerne viser ubehandlet thermowood.

Grupperede varenumre
Produktnavn - Gå til produktLagerPris Antal
Drivhus - Lähe drivhus ST 1 Hvid - Thermowood
51.999,00 kr
Drivhus - Lähe drivhus ST 2 Sort - Thermowood
54.999,00 kr
Drivhus - Lähe drivhus ST 3 Brun - Thermowood
56.999,00 kr
  • Vi har prisgaranti på alle vores drivhuse. Læs hvad prisgaranti er her
  • Dette er en skaffevare, som leveres direkte fra leverandøren, derfor kan der forekomme længere leveringstid.

Se mål på de enkelte varainter.


Der kan forekomme længere leveringstid på dette produkt. 

Trædrivhuset er tilgængelig i et bredt udvalg af farver og olier, hvis du ønsker drivhuset leveret i en bestemt farve/olie skal du kontakte os for merpris. Ligeledes bør du kontakte os, hvis du ønsker hjælp til montering og opsætning.

Prisen er en afhentningspris, det vil sige at prisen er eksklusiv fragt og fragtprisen afhænger af hvor i landet drivhuset skal leveres.

Lokation : 20