Drivhus - Lähe trædrivhus med træsokkel - No 7 - 10,5 M2 - Thermowood

58.999,00 kr
Varenummer
No 7

Lähe trædrivhus i thermowood er et højkvalitets drivhus fremstillet af stærkt og holdbart varmebehandlet træ og 4 mm hærdet glas. Glasset er monteret på en særlig måde, som får alle siderne til at ligne et stort stykke glas, hvilket giver et flot finish og genskin. Drivhuset er med træsokkel, hvilket giver flere fordele. Træsokkelen gør drivhuset endnu mere holdbart og stærkt. Træsokkelen giver også et fantastisk og stilrent udtryk til drivhuset. Trædrivhuset er tilgængelig i et bredt udvalg af farver og olier, hvis du ønsker drivhuset leveret i en bestemt farve/olie skal du kontakte os for merpris. Ligeledes bør du kontakte os, hvis du ønsker hjælp til montering og opsætning.

Varmbehandlet træ er helt naturligt og ingen kemikalier bruges under fremstillingen. Det er langtidsholdbart og der vil ikke ske ændringer i mål over tid. Med det rette vedligehold kan drivhuset være en investering for livet.

Medfølger 1 vindue. Der kan tilkøbes op til 3 ekstra vinduer.

Prisen er en afhentningspris, det vil sige at prisen er eksklusiv er fragt og fragtprisen afhænger af hvor i landet drivhuset skal leveres.

Ring for nærmere info på 20879697 eller send en e-mail til [email protected].

Billederne på produktet illustrerer form og design. Hvis man ønsker drivhuset malet eller olieret er dette et tilkøb. Prisen er for drivhuset i thermowood uden olie eller farve. Billedet med plankerne viser ubehandlet thermowood. 

+ 5.500,00 kr
+ 2.500,00 kr
+ 6.500,00 kr
  • Vi har prisgaranti på alle vores drivhuse. Læs hvad prisgaranti er her
  • Dette er en skaffevare, som leveres direkte fra leverandøren ved fortov, derfor kan der forekomme længere leveringstid.

Trædrivhus med træsokkel
Thermowood
10,5 M2
4 mm hærdet glas 
Rustfrit stålbeslag og skruer. 

Mål:
Bredde: 300 cm
Længde: 355 cm
Højde: 290 cm
Sidehøjde: 170 cm
Dørhøjde: 210 cm
Dørbredde: 140 cm 
Træsokkel: 66 cm

Dobbelt låsbar dør
Tagvinduer


Der kan forekomme længere leveringstid på dette produkt. 

Trædrivhuset er tilgængelig i et bredt udvalg af farver og olier, hvis du ønsker drivhuset leveret i en bestemt farve/olie skal du kontakte os for merpris. Ligeledes bør du kontakte os, hvis du ønsker hjælp til montering og opsætning.

Prisen er en afhentningspris, det vil sige at prisen er eksklusiv fragt og fragtprisen afhænger af hvor i landet drivhuset skal leveres.

Lokation : 20