Drivhus - Lähe trædrivhus mini - 6,27 M2 - Thermowood

44.999,00 kr
Varenummer
Drivhus - Lähe trædrivhus mini - 6,27 M2 - Thermowood

Lähe trædrivhus i thermowood er et højkvalitets drivhus fremstillet af stærkt og holdbart varmebehandlet træ og 4 mm hærdet glas. Glasset er monteret på en særlig måde, som får alle siderne til at ligne et stort stykke glas, hvilket giver et flot finish og genskin. Herudover er glasset nemt at afmontere, hvis træet f.eks. skal males. Det er et lækkert og klassisk drivhus, der vil stå flot i alle haver og er velegnet til grøntsager, krydderurter og blomster. Trædrivhuset er tilgængelig i et bredt udvalg af farver og olier, hvis du ønsker drivhuset leveret i en bestemt farve/olie skal du kontakte os for merpris. Ligeledes bør du kontakte os, hvis du ønsker hjælp til montering og opsætning.

Varmbehandlet træ er helt naturligt og ingen kemikalier bruges under fremstillingen. Det er langtidsholdbart og der vil ikke ske ændringer i mål over tid. Med det rette vedligehold kan drivhuset være en investering for livet.

Prisen er en afhentningspris, det vil sige at prisen er eksklusiv fragt og fragtprisen afhænger af hvor i landet drivhuset skal leveres.

Ring for nærmere info på 20879697 eller send en e-mail til [email protected].

Billederne på produktet illustrerer form og design. Hvis man ønsker drivhuset malet eller olieret er dette et tilkøb. Prisen er for drivhuset i thermowood uden olie eller farve. Billedet med plankerne viser ubehandlet thermowood. 

+ 3.000,00 kr
+ 2.500,00 kr
+ 2.500,00 kr
  • Vi har prisgaranti på alle vores drivhuse. Læs hvad prisgaranti er her
  • Dette er en skaffevare, som leveres direkte fra leverandøren ved fortov, derfor kan der forekomme længere leveringstid.

Trædrivhus
Thermowood
6,27 M2
4 mm hærdet glas 
Rustfrit stålbeslag og skruer. 

Mål:
Bredde: 220 cm
Længde: 285 cm
Højde: 2,9 meter
Sidehøjde: 188 cm
Dørhøjde: 210 cm
Dørbredde: 70 cm 

Tagvindue

Der kan forekomme længere leveringstid på dette produkt. 

Trædrivhuset er tilgængelig i et bredt udvalg af farver og olier, hvis du ønsker drivhuset leveret i en bestemt farve/olie skal du kontakte os for merpris. Ligeledes bør du kontakte os, hvis du ønsker hjælp til montering og opsætning.

Prisen er en afhentningspris, det vil sige at prisen er eksklusiv fragt og fragtprisen afhænger af hvor i landet drivhuset skal leveres.

Lokation : 204