Drivhus - Lähe trædrivhus på mur No 5 Wall - 12,6 M2 - Thermowood

54.499,00 kr
Varenummer
No 5 Wall

Lähe trædrivhus i thermowood er et højkvalitets drivhus fremstillet af stærkt og holdbart varmebehandlet træ og 4 mm hærdet glas. Glasset er monteret på en særlig måde, som får alle siderne til at ligne et stort stykke glas, hvilket giver et flot finish og genskin. Drivhuset er på mur, hvilket giver flere fordele. En stenmur varmes langsomt op og hjælper med at forhindre overophedning. Om natten bevarer stenmuren dagens varme og hjælper med at forhindre, at temperaturen bliver for lav. Udover fordelene ser det også bare rigtig godt ud. Trædrivhuset er tilgængelig i et bredt udvalg af farver og olier, hvis du ønsker drivhuset leveret i en bestemt farve/olie skal du kontakte os for merpris. Ligeledes bør du kontakte os, hvis du ønsker hjælp til montering og opsætning.

Varmbehandlet træ er helt naturligt og ingen kemikalier bruges under fremstillingen. Det er langtidsholdbart og der vil ikke ske ændringer i mål over tid. Med det rette vedligehold kan drivhuset være en investering for livet.

Medfølger 2 vinduer. Der kan tilkøbes 2 ekstra vinduer hertil.

Prisen er en afhentningspris, det vil sige at prisen er eksklusiv fragt og fragtprisen afhænger af hvor i landet drivhuset skal leveres.

Ring for nærmere info på 20879697 eller send en e-mail til [email protected].

Billederne på produktet illustrerer form og design. Ydermere illustrerer billedet drivhuset i en større størrelse(14,85 m2). Hvis man ønsker drivhuset malet eller olieret er dette et tilkøb. Prisen er for drivhuset i thermowood uden olie eller farve. Billedet med plankerne viser ubehandlet thermowood. 

+ 5.500,00 kr
+ 2.500,00 kr
+ 4.500,00 kr
  • Vi har prisgaranti på alle vores drivhuse. Læs hvad prisgaranti er her
  • Dette er en skaffevare, som leveres direkte fra leverandøren ved fortov, derfor kan der forekomme længere leveringstid.

Trædrivhus
Thermowood
12,6 M2
4 mm hærdet glas 
Rustfrit stålbeslag og skruer. 

Mål:
Bredde: 300 cm
Længde: 420 cm
Højde: 290 cm
Sidehøjde: 170 cm
Dørhøjde: 210 cm
Dørbredde: 140 cm 
Mur: 60 cm - medfølger ikke

Dobbelt låsbar dør
Tagvinduer

OBS: Mur medfølger ikke drivhuset.

Der kan forekomme længere leveringstid på dette produkt. 

Trædrivhuset er tilgængelig i et bredt udvalg af farver og olier, hvis du ønsker drivhuset leveret i en bestemt farve/olie skal du kontakte os for merpris. Ligeledes bør du kontakte os, hvis du ønsker hjælp til montering og opsætning.

Prisen er en afhentningspris, det vil sige at prisen er eksklusiv fragt og fragtprisen afhænger af hvor i landet drivhuset skal leveres.

Lokation : 204