Drivhus - Lähe trædrivhus - Thermowood - Flere varianter

62,999.00

Lähe trædrivhus i thermowood er et højkvalitets drivhus fremstillet af stærkt og holdbart varmebehandlet træ og 4 mm hærdet glas. Glasset er monteret på en særlig måde, som får alle siderne til at ligne et stort stykke glas, hvilket giver et flot finish og genskin. Herudover er glasset nemt at afmontere, hvis træet f.eks. skal males. Det er et lækkert og klassisk drivhus, der vil stå flot i alle haver og er velegnet til grøntsager, krydderurter og blomster. Trædrivhuset er tilgængelig i et bredt udvalg af farver og olier, hvis du ønsker drivhuset leveret i en bestemt farve/olie skal du kontakte os for merpris. Ligeledes bør du kontakte os, hvis du ønsker hjælp til montering og opsætning.

Varmbehandlet træ er helt naturligt og ingen kemikalier bruges under fremstillingen. Det er langtidsholdbart og der vil ikke ske ændringer i mål over tid. Med det rette vedligehold kan drivhuset være en investering for livet.

Prisen er en afhentningspris, det vil sige at prisen er eksklusiv fragt og fragtprisen afhænger af hvor i landet drivhuset skal leveres.

Ring for nærmere info på 20879697 eller send en e-mail til [email protected].

Billederne på produktet illustrerer form og design. Hvis man ønsker drivhuset malet eller olieret er dette et tilkøb. Prisen er for drivhuset i thermowood uden olie eller farve.

Grupperede varenumre
Produktnavn - Gå til produktLagerPris Antal
Drivhus - Lähe trædrivhus No 1 - 10,5 M2 - Thermowood
52.999,00 kr
Drivhus - Lähe trædrivhus No 2 - 12,6 M2 - Thermowood
56.999,00 kr
Drivhus - Lähe trædrivhus No 3 - 14,7 M2 - Thermowood
62.999,00 kr
  • Vi har prisgaranti på alle vores drivhuse. Læs hvad prisgaranti er her
  • Dette er en skaffevare, som leveres direkte fra leverandøren ved fortov, derfor kan der forekomme længere leveringstid.

Trædrivhus
Thermowood
4 mm hærdet glas 
Rustfrit stålbeslag og skruer. 

Mål:
Bredde: 300 cm
Højde: 290 cm
Sidehøjde: 170 cm
Dørhøjde: 210 cm
Dørbredde: 140 cm 

Dobbelt låsbar dør
Tagvinduer

Der kan forekomme længere leveringstid på dette produkt. 

Trædrivhuset er tilgængelig i et bredt udvalg af farver og olier, hvis du ønsker drivhuset leveret i en bestemt farve/olie skal du kontakte os for merpris. Ligeledes bør du kontakte os, hvis du ønsker hjælp til montering og opsætning.

Prisen er en afhentningspris, det vil sige at prisen er eksklusiv fragt og fragtprisen afhænger af hvor i landet drivhuset skal leveres.

Lokation : 20