EcoLine Beskæresaks - Gardena

179,95 kr
Varenummer
12210-20

Med denne beskæresaks fra GARDENAs EcoLine-serie får du en klassisk og effektiv beskæringssaks med et bæredygtigt twist. Saksen matcher de andre EcoLine-produkter med dens elegante, sorte plastik, sølvfarvet stål og turkisblå detaljer, og derudover har den en skærediameter på 18 mm, som gør denne beskæresaks til den ideelle og gavnlige hjælper, når du ønsker at foretage en stærk, men stadig nøjagtig beskæring af dine blomster eller yngre skud på planter. Saksens skæreblade er nemlig også produceret i præcisionslebet, rustfrit stål og samlet i et vinklet skærenæb med bypass-skæreprincip, som betyder, at knivene går forbi hinanden i stedet for ned på hinanden under klipningen, hvilket giver en mere akkurat og ren beskæring med en saks, der holder længere grundet det rustfri materiale.

Det unikke ved denne beskæresaks er hovedsageligt, ligesom det også gælder for de øvrige produkter i EcoLine-serien, at der i saksens materiale indgår en del genbrugsplast og -stål - og her en meget høj andel, da mere end 80% af plastikken og mere end 75% af det forarbejdede stål stammer fra genanvendte elementer, blandt andet husholdningsaffald.

Derudover er det dog også en beskæresaks, der gør det behageligt at trimme blomsterne og de unge planter, da den har et ergonomisk formet håndtag og en én-hånds-sikkerhedslås, der tilsammen forebygger ubehag i hånden ved beskæring og usikker opbevaring. Og så skal det da også lige nævnes, at saksen har flere forskellige, funktionelle muligheder - blandt andet en indbygget saftrille og trådskæringsfunktion.

EcoLine Beskæresaksen er desuden en tysk kvalitetssaks, som GARDENA tilbyder helt op til 25 års producentgaranti på.

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

12210-20 EcoLine Beskæresaks
Gardena
Fremstillet i Tyskland

Lokation : 1.5.1