EcoLine Håndskovl - Gardena

107,95 kr
Varenummer
17700-20

En bæredygtig, ergonomisk formet og flot håndskovl - det har vi alle brug for, når der skal plantes eller ompottes planter i bede, plantekasser, højbede og andre plantebokse i vores haver så nemt og behageligt som muligt. Og det er netop, hvad denne GARDENA EcoLine Håndskovl har at tilbyde.

EcoLine er en serie af haveredskaber fra GARDENA, der kendetegnes ved at være funktionelle, af høj kvalitet og først og fremmest være fremstillet af bæredygtigt materiale. Det gør sig også gældende for denne håndskovl, da skovlens plastikhåndtag består af mere end 85% genbrugt materiale - størstedelen genanvendt husholdningsaffald - mens det rustfrie stål indeholder mere end 25% genbrugsmetal, og træet i den øverste del af håndtaget er FSC® 100% certificeret træ.

Håndskovlen fra GARDENA produceres i Europa, og du garanteres med denne skovl en særdeles holdbar håndskovl, da GARDENA tilbyder hele 25 års producentgaranti - selvom det sikkert ikke bliver nødvendigt, da du med denne skovl vil opleve en håndskovl med kvaliteten i top.

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

17700-20 EcoLine Hånd skovl
Gardena
Fremstillet i Europa

Lokation : 1.5.2