EcoLine Fugerenser - Gardena

138,95 kr
Varenummer
17704-20

Fjern nemt og problemfrit mos og ukrudt omkring boligen med denne ukrudtsfjerner fra GARDENAs EcoLine serie. Ukrudtsfjerneren har mange forskellige anvendelsesmuligheder omkring hele hjemmet - den kan nemlig både benyttes mellem snævre sprækker på terrasser, ved vægkanter, pladespalter eller mellem belægningssten i indkørslen.

Med EcoLine-serien følger GARDENA tidens tendenser til punkt og prikke - både ukrudstfjerneren og de øvrige produkter i serien er nemlig bæredygtigt produceret i Europa af store dele genbrugsmateriale. Det ses både i plastikken og metalklingen, hvor plastikken består af mere end 85% genanvendt materiale, som først og fremmest stammer fra almindeligt husholdningsaffald, mens metallet er fremstillet af mere end 45% genbrugt metal. Og så er metalklingen ovenikøbet også slebet på begge sider og fremstillet af rustfrit stål, der gør den yderst holdbar. Plastikken udgør på ukrudstfjerneren et ergonomisk formet håndtag, så hånden beskyttes og ukrudtsfjernelsen føles mere komfortabel. Håndtaget afsluttes af et elegant, vokset træelement, der også er bæredygtigt, men derudover tilmed er FSC® 100%-certificeret træ, som bidrager til ukrudtsfjernerens flotte og tidsløse udseende.

Her får du en smart og robust ukrudtsfjerner i højeste kvalitet fra GARDENA - og på grund af det meget pålidelige produkt, tilbyder GARDENA hele 25 års producentgaranti på produktet.

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Brug: Fjernelse af græs, mos og ukrudt fra kanter, sprækker og lignende

Lokation : 1.5.2