EcoLine Vippevander - Gardena

214,95 kr
Varenummer
18920-20

Brug EcoLine Vippevanderen fra GARDENA til nøjagtig og ensartet havevanding af alle størrelser rektangulære arealer - bede eller græsplæner - mellem 90 m² og 220 m². Enhver kan betjene GARDENAs vippevander, da det gøres i tre meget simple trin - anbring vanderen på den ønskede placering, kobl den til en vandhane, hvor der er påsat en slange, og tænd for vandet - så har du en fungerende vippevander, der bidrager med en jævn vanding på det rektangulære område, så sporadiske vandpytter i haven forebygges. Derefter kan du let indstille sprinklerens rækkevidde til et vandingsområde helt fra 7 til 17 meter og en bredde på op til 13 meter, da den er let regulérbar ved hjælp af en skyder, der er monteret på den.

EcoLine-serien er et perfekt eksempel på den moderne bæredygtigheds-trend, da alle produkterne i linjen er fremstillet ved hjælp af genbrugsmateriale. Hvad angår denne vippevander, udgøres eksempelvis 65% af plastikken af genbrugt dagligt husholdningsafffald, mens aluminiumsrørene består af højere end 25% genanvendt aluminium. Derudover er såvel plast- som også metal-komponenterne forarbejdede, hvilket gør vippevanderen mere solid og holdbar. EcoLine-seriens deltajegrad inden for både kvalitet og udseende er generelt imponerende - æstetikken er nemlig også klassisk og pæn med sort plastik, sølvfarvet aluminium og turkisblå plastikdetaljer, der matcher de resterende produkter i GARDENAs EcoLine-serie.

Kvalitetsmæssigt ses det, at sprinkleren ud over de bæredygtige standarder også er produceret i Tyskland efter de høje, tyske kvalitetsnormer - og derfor er der sørget for, at vippevanderen er såvel UV- som også frostbestandig, så den uden bøvl kan blive stående udenfor hele året rundt. Samtidig er der i vanderen også integreret et hurtigt rengøringssystem, der består af et filter, der kan tages ud og nemt vaskes under en løbende vandhane, mens kalk og andet snavs i eventuelt tilstoppede dyser hurtigt kan fjernes med den medfølgende rensenål.

Her får du desuden et produkt, der kvalitetsmæssigt er så sikkert, at det er inkluderet i GARDENAs egen fem års producentsgaranti.

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

18920-20 EcoLine Vippevander
Gardena
Fremstillet i Tyskland

Lokation : 1.5