Ferievandingssæt - Gardena

999,95 kr
Varenummer
13366-20

Nyd din ferie uden bekymringer om vandingen af dine indendørsplanter med dette smarte ferievandingssæt med vandreservoir fra GARDENA. Ferievandingssættet gør det muligt at vande helt op til 36 varierende stueplanter samtidigt, regelmæssigt og helt automatisk i ét minut dagligt, når du ikke er hjemme til at gøre det selv. Og er dine planter af mange forskellige slægter, arter og sorter med diverse vandingsbehov, så er vandingsættet ideelt - medfølgende i sættet er nemlig tre forskellige drypfordelere med tre forskellige vanddoseringsmængder og 12 separate vandudløb, således vandingen kan tilpasses og præciseres den enkelte plante. Her får du et komplet ferievandingssæt, der er klar til brug - det eneste, du behøver at diske op med, er en strømkilde, systemet kan tilsluttes, så kører det. Alle andre nødvendige komponenter til selve vandingssættet medfølger. Ikke engang en tilkobling til en vandkilde behøves - vandet fyldes nemlig blot i den store vandspand, der har en kapacitet på 10,5 liter, og derefter sørger en pumpe for at transportere vandet fra beholderen og videre i vandingssystemet.

Ud over at være yderst funktionelt med hensyn til vandingen, er materialerne også gennemtænkt ned til mindste detalje - og ikke mindst i bæredygtighedens populære ånd. Vandbeholderen er nemlig produceret af mere end 80% genbrugsmateriale. På trods af de bæredygtige materialer, er GARDENA dog stadig ikke gået på kompromis med designet. Med de neutrale sorte og grå farver samt turkisblå detaljer og vandreservoirets smalle form, kan sættet nemlig både passe ind og skjules i ethvert rum i hjemmet, eksempelvis bag ved møbler. Og så kan beholderen også anvendes som opbevaring for sættets øvrige dele, når den ikke er i brug til vand.

Selvom alle dele medfølger i sættet til ferievandingen, kan det yderligere justeres efter dine behov. GARDENA giver dig nemlig mulighed for blandt andet at tilkoble en vandingspumpe, der forbedrer vandforbruget, eller supplere systemet med flere 10,5-liters vandtanke, i tilfælde af at du opholder dig væk fra hjemmet i længere tid og dermed har brug for længererækkende vanding.

Det perfekte og geniale ferievandingssæt - som jo også med fordel kan anvendes, hvis du blot ønsker at slippe for at finde vandkanden frem, når du er hjemme.

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

13366-20 Ferievanding Sæt
Gardena

Lokation : 1.5.4