Gavekort

Fra 25,00 kr

Til 10.000,00 kr

25,00 kr

I tvivl om hvad du skal give i gave? Et gavekort giver gavemodtageren mulighed for helt selv at vælge.

Måske er gavemodtageren ikke hjemme på sin fødselsdag eller det er uden for sæson, for plantning af de ønskede planter, så kan et gavekort være løsningen. 

Gavekortet kan bruges på webshoppen eller i den fysiske butik på Harrestrupvej 64, 7500 Holstebro 

Vælg et beløb på gavekort herunder eller skriv dit eget tilpasset beløb. Hvis du skriver dit eget beløb, så sørg for at skrive heltal (uden komma). Skriv 750, ikke 750,00. 

Du kan skrive en personlig besked i beskedfeltet til modtageren.

Gavekortet sendes direkte til modtagerens mail så snart ordren er gennemført, uanset hvornår på døgnet du bestiller et gavekort.
Hvis du ikke ønsker at sende gavekortet direkte til gavemodtageren, skal du bare skrive din egen mail i både modtagermail og afsendermail.

BEMÆRK købes der andre varer sammen med gavekortet, vil gavekortet først blive afsendt når de andre varer på ordren afsendes.

Bemærk at nogle mail klienter ikke viser det vedhæftede gavekort billede med det samme, det kan være nødvendigt at få den til at hente / downloade billeder for at billedet vises.

Gavekortet kan anvendes til køb af varer og kan ikke indløses til kontanter. 

Har du spørgsmål kan du kontakte os på [email protected].

Want to send a physical gift card or prefer to keep things digital?
Dit navn
Navn på modtager
Modtagers E-mail

    • Der tages forbehold for udsolgte varer, og vi tillader os at slette varen fra ordren, hvis lager ikke haves.
    Vi bugner af gode gaveideer, og vi står altid klar til at rådgive til enhver gavelejlighed. Gavekortet kan være den perfekte løsning til den som ikke ved hvad de ønsker sig, have elskeren eller de ny indflyttede som skal til at etablere

    Lokation : 200