Granitskærver Hvid Bigbag 1 ton - 8-11 mm

1.290,00 kr
Varenummer
307

Hvide granitskærver (nordisk hvid) der egner sig godt i havens bede eller på stier. Du kan også bruge granitskærverne som pynt i krukker. Giver et flot og eksklusivt look. Granitten er et naturprodukt og derfor vil farven variere i farve afhængig af om de er våde eller tørre. 

Granitskærvernes kantede form gør at de kiler sig sammen og danner et meget stabilt underlag. 

Leveres 3-4 hverdage fra bestillingsdatoen. Vælg en ønsket leveringsdato nedenfor, der leveres på hverdage, mandag- fredag ikke helligdage og weekender.
Vælger du en dato før de 3-4 hverdage, så vælger vi en dato for levering.

Skal det bruges én bestemt dag, så vælg levering til dagen før, der kan ske meget under levering så leveringen kan blive skubbet en dag og i Højsæson kan det også være pga. travlhed. 

Levering ønskes
  
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Bigbag 1 ton

LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde. Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen. 

Lokation : 202