Bambus Gul (Fargesia murielae 'Simba') - Flere varianter

289.95

Står du og mangler den perfekte plante til din enkle og minimalistiske have? Så får du her et fantastisk bud på en plante. 

'Gul Bambus' er det danske navn for denne plante - men i virkeligheden er grenene eller stænglerne grøngule, leddelte og med grønne, græslignende blade. Den latinske betegnelse er det ikke så mundrette Fargesia murielae 'Simba', og her har vi med en stedsegrøn bambus at gøre, så de grøngule farver og bladene varer ved hele året rundt. 

'Simba' er kendt for at være en meget lille bambussort sammenlignet med mange andre bambus, da den kun opnår en højde på 1-2 meter, og derudover er den også kompaktvoksende, tuedannende og med let overhængende vækst. Størrelsen giver den Gule Bambus mange anvendelsesmuligheder - bambussen er nemlig både rigtig velegnet i grupper, som solitær, til krukker, til en lav, uformel hæk og generelt den moderne, enkle have - herunder også mindre haver, fordi den ikke fylder så meget. 

Størrelsen og den kompakte vækst er dog bare nogle af de egenskaber, der kan nævnes for 'Simba' - men rækken er meget længere. Herudover er Gul Bambus nemlig også nem at at passe og vedligeholde, da den trives i både sol og halvskygge og i næsten alle jordtyper, og så er den let at beskære, hvis du eksempelvis ønsker at anvende den i en bestemt form til hæk. Og vi kunne blive ved. For at nævne to fordele mere er 'Simba' fuldt hårdfør under de danske vejrforhold, og så er den ikke-invasiv, så du slipper for at bekymre dig om, om bambusrødderne pludselig vil komme på afveje og dukke op på uønskede steder som græsplænen eller mellem fliser.

En anbefalelsesværdig bambus!

 

Grupperede varenumre
Produktnavn - Gå til produktLagerPris Antal
Bambus Gul (Fargesia murielae 'Simba') 50-70 cm
189,95 kr
Bambus Gul (Fargesia murielae 'Simba') 80-100 cm
289,95 kr

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.
  • Køb 10 ens få 10% rabat
  • Køb 50 ens få 20% rabat
  • Køb 100 ens få 25% rabat
  • Køb 200 ens få 30% rabat
  • Køb 500 ens få 35% rabat
  • Mængderabatter gælder ikke på allerede nedsatte varer. 

Type: Stedsegrøn gul bambus
Højde: 1,5-2 meter
Vækst: Tæt voksende, hurtigvoksende, kraftig
Grene: Grøngule
Placering: Sol - Halvskygge
Jordtype: Almindelig fugtighedsbevarende og veldrænet havejord
Særlig egnet til: Som solitær og uklippet hæk
Hårdførhed: Fuldt

Obs. Rødlersskjuleren medfølger ikke planten

Lokation : 91