Guldpalme (Dypsis lutescens) Flere varianter

399.00

Søger du en palme til indendørs brug? Så har du fundet den rigtige stueplante - for denne guldpalme er nemlig én af de mest populære palmer til hjemmet. Guldpalmen er en meget flot og pyntelig stueplante med en lidt busket vækst. Udseendemæssigt ligner det næsten, at palmens stilke udgør en form for stamme nederst, der samler sig i en krone af de store, grønne, fjerlignende blade øverst. En af de gode og kendte egenskaber ved denne guldpalme er blandt andet, at den tilhører den gruppe af stueplanter, der er luftrensende, når de placeres i hjemmet. Det kan lade sig gøre, fordi de mange og store blade gør det muligt for planten at optage usunde partikler, blandt andet kuldioxid, fra luften i rummet, så luften gøres renere.

For at have den optimale effekt og de bedste vækstbetingelser i hjemmet vil guldplalmen gerne placeres lyst, men helst uden direkte sollys. Jorden, stueplanten plantes i, skal gerne bevare en let fugtighed, men det øverste lag må gerne tørre mildt ud mellem vandingerne. I vækstsæsonen er det en god idé at tilføre vandet en smule flydende gødning - cirka en gang i måneden.

Guldpalmen går under flere forskellige latinske navne - herunder kan for eksempel nævnes Dypsis lutescens, Chrysalidocarpus lutescens og Areca lutescens

Grupperede varenumre
Produktnavn - Gå til produktLagerPris Antal
Guldpalme (Dypsis lutescens) 90-110 cm
399,00 kr

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Stueplante