Hanekobling - Gardena - Flere Varianter

24.95

Med hanekoblingerne fra GARDENA kan du nemt og stabilt koble en haveslange til din vandhane. Hanekoblingerne til vandhanen tilhører det originale GARDENA system, og karakteristisk for disse system-produkter er, at du garanteres en beundringsværdigt vandtæt og driftsikker vandforbindelse, hvor alle slags tilslutningsanordninger ubesværet kan sættes til slangen.

Men udover blot at fungere som bindeled mellem vandhanen, -slangen og derefter eventuelle tilslutninger, har hanekoblingen også flere gavnlige egenskaber i sig selv. Ønsker du eksempelvis at fylde en vandkande eller en spand med vand uden brug af slange, forkæler hanekoblingen dig med en indbygget Anti-Splash-funktion i kraft af dens afgrænsede og nøjagtige vandstrøm, så du slipper for vandstænk over det hele under påfyldningen. Derudover er hanekoblingens form og greb specialdesignet, så monteringen af den er gjort let og sikker. 

Hanekoblingerne er produceret af materialer i højeste kvalitet af GARDENA i Tyskland, og derfor er de både frostbestandige året rundt og yderst solide i lang tid. GARDENA hanekoblingerne leveres med en fabriks-/producentgaranti på fem år.

Grupperede varenumre
Produktnavn - Gå til produktLagerPris Antal
Hanekobling - 21 mm (G 1/2") - Gardena
24,95 kr
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Hanekoblinger
Gardena
Fremstillet i Tyskland

Lokation : 1