BigBag

Bigbags eller storsække er den optimale løsning til haveejere, der har brug for en sikkert, tørt og overskueligt sted at opbevare større mængder er bl.a. jord, muld eller granitskærver. Er du i gang med et større projekt, så har nem ofte brug for en større mængde materialer. Det er ikke kun haven der har brug for BigBags, men også indkørslen eller terrassen. Få leveret Big bags direkte til døren.
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  Varer 37-38 af 38

  Side
  pr. side
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  Varer 37-38 af 38

  Side
  pr. side

  Hvad bruger man en bigbag til?

  Typisk bruges en bigbag til opbevaring af større mængder af:

  • Jord
  • Muld
  • Granitskærver
  • Flis
  • Bark
  • Sand
  • Grus
  • Sten

  Når man er færdig med materialerne i big baggen, så kan man altid bruge den til opbevaring af affald, grene eller blade, så de ikke bare blæser rundt i hele haven.

  Dine big bags kan fyldes med materialer efter eget valg

  Muld kan fås i flere forskellige typer bl.a. harpet muld, højbedsmuld, hækmuld og pottemuld. Alle fås i bigbags på 900 liter, og er perfekte hvis du skal bruge muld på et stort antal kvadratmeter til lavpris.

  Jord fås også i mange typer bl.a. tagjord, rosenjord, planteskolejord og surbundsjord. Disse slags jord fås i bigbags på 3000 liter, så der er jord til hele haven og hele projektet.

  Granitskærver kan fås i både i forskellige størrelser og forskellige farver. De fås typisk i bigbags af 1 ton eller 1000 kg, og bliver leveret direkte til døren. Granitskærverne bruges på almindeligvis i indkørsler eller på terrasser, men kan også bruges ovenpå jord i blomsterbede i haven. Mange bruger dem også rundt om soklen ved huset, og giver det et flot æstetisk look.

  Til hvilke projekter bruger man typisk big bags til?

  De kan bruges til en lang række projekter i haven. Nogle af disse projekter kan være:

  • Anlæggelse af nye bede (her skal man typisk bruge højbedsmuld, spagnum eller plantemuld - find også vores plantejord her)
  • Renovering eller anlæggelse af indkørslen (her er granitskærver et af de oplagte byggematerialer)
  • Opførelse af petanquebane eller gangsti (her er der produkter udviklet specielt til dette nemlig petanque- og stigrus)

  Storsækkene sørger ikke kun for, at du kan få en stor levering på én gang, men de sørger også for at materialerne er beskyttet for dårligt vejr, vind og regn. herudover er bigbags også en miljøvenlig løsning, da de kan genbruges til andre formål og projekter bl.a. som opbevaring eller til afdækning.

  Er bigbag rengøringsvenlige?

  Ja, bigbags kan godt rengøres efter første brug. Hvis der har været muld, jord eller sten i storsækken, så kan de nemt rengøres ved at skylle den med vand, og lade den tørre i solen, hvis det er solskin. Husk at opbevare din BigBag i et tørt sted når de ikke bliver brugt, så holder de sig bedst.

  Leder du efter gødning, så se hele vores udvalg af jord og gødning