Granitskærver Sort 1 ton - 11-16 mm Champost Bigbag

1.339,00 kr
Varenummer
311

Big Bag. Granit er et af naturens egne meget spændende materialer. Disse granitskærver kommer alle fra Norge, og er i en høj kvalitet til en fornuftig pris. Meget velegnet til stier, gange og gårdspladser, dekorative til bede og krukker

Grå: 11-16 mm

Sort: 11-16 mm

Rød: 8-12 mm

Hvid: 8-11 mm

De kan købes i BigBag med 1000 kg

Vi har også granit i mindre portioner på planteskolen

Leveres 3-4 hverdage fra bestillingsdatoen. Vælg en ønsket leveringsdato, der leveres på hverdage, mandag- fredag ikke helligdage og weekender.
Vælger du en dato før de 3-4 hverdage, så vælger vi en dato for levering.

Skal det bruges én bestemt dag, så vælg levering til dagen før, der kan ske meget under levering så leveringen kan blive skubbet en dag og i Højsæson kan det også være pga. travlhed. 

Levering ønskes
  
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Varenummer: 311

LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde.  Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen. 

 

 

 

Lokation : 202