Havelåge

Med en havelåge kan du både udsmykke huset og benytte det til at sætte begrænsninger for dyr og mindre børn. Derfor kan du med fordel tilfører en havelåge, som gør det hurtigere og nemmere at komme ud og ind af haven, og som er med til at byde gæsterne velkommen. Kig i vores fantastiske udvalg af havelåger nedenunder, og læs mere om de forskellige varianter af havelåger nederst på siden.
Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Varer 1-36 af 191

pr. side
Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Varer 1-36 af 191

pr. side

Har du havehegn eller ønsker du havehegn, har vi et stort og godt udvalg af både havehegn og havelåger. Havehegn har nemlig mange forskellige anvendelser, og det er derfor ikke ligegyldigt hvilken slags havehegn og havelåge du anskaffer dig. 

Havehegn har utroligt mange funktioner, og kan derfor være praktisk såvel som dekorativt. Ønsker du mere læ, en hyggekrog, afgrænsning, dekoration eller sågar indhegning til hunden eller mindre børn, så er hegn til haven et godt alternativ til dig. En havelåge kan i alle tilfælde være en god løsning, da det gør det hurtigere og nemmere at komme ud og ind af haven, og som er med til at byde gæsterne velkommen.

Hvilken havelåge skal jeg vælge?

Når du skal vælge din havelåge, er det relevant at finde ud af, hvilket havehegn du ønsker, og hvilket formål havehegnet skal have. Ønsker du et dekorativt hegn, som skal klæde huset, et hegn som skal afgrænse huset fra tæt ved liggende huse og andre forstyrrende elementer eller hegn til begrænsning af dyr og mindre børn? Ønsker du endvidere en havelåge til baghaven, som skal gøre det nemmere at komme ind og ud af haven, en havelåge som skal klæde huset i forhaven eller noget helt tredje? Højden og udseendet på hegnet er her helt essentielt for valg af havelåge. Det er derfor vigtigt at overveje havelågens design. Ønsker du en let havelåge, som er mere dekorativ eller ønsker du en robust havelåge, som fungerer mere som en indgang og udgang til haven? Hvilket materiale skal dine havelåge have, og hvilken stemning skal materialet give? Slutteligt er det vigtigt at tænke på, om det skal være enkelt låge eller dobbeltlåge. Enkelt lågen er særligt god, hvis du ønsker en simpel og diskret indgang og udgang til haven. Dobbeltlågen kan med fordel vælges, hvis lågen skal bruges til at slæbe større ting ind og ud af haven eller hvis du ønsker en større og mere formel havelåge. Disse er alle vigtige overvejelser der skal tages højde for, når du skal finde den helt rette havelåge til dit hjem. Havelågen skal fremfor alt tilpasses til haven og dine behov. 

Netop derfor har vi hos Jespers Planteskole et godt og stort udvalg af havelåger, så du kan finde en havelåge, der passer perfekt til dig og dit hjem.