Træhegn

Her finder du et stort udvalg af træhegn. Flotte havehegn og låger i dansk design og i god kvalitet. Du finder både de klassiske og mere moderne designs. Træhegnet er fremstillet i FSC - Certificeret træ og det trykimprægnerede træ er fremstillet efter danske miljøstandarder. Du kan læse mere om vores træhegn nederst på siden.
Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Mangler du et træhegn til haven?

Et træhegn kan have mange forskellige formål og derfor findes de også i mange forskellige former og udtryk. Det er god ide at overveje, hvad dit træhegn skal have af formål. Ønsker du f.eks. at det skal skærme af for vind på terrassen, så skal du måske vælge et træhegn der er tæt i sine planker og relativt højt. Det kan også være du ønsker at afgrænse et område i din have, det kan være med til at skabe hyggelige sidde områder, eller afgrænse urtehaven fra resten af haven. I sådan nogle tilfælde giver træhegnene rig mulighed for at personliggøre dit hegn efter din havestil.

Et hvidt træhegn kan give et let og enkelt udtryk, hvis man samtidig vælger et træhegn med bue, kan dette give et klassisk udtryk. Hvorimod et sort træhegn kan fremstå mere markant. Overvejelser omkring højden på dit hegn, hænger også sammen med formålet. Hvis du skal afskærme din have med træhegn, bør du overveje hvor tæt og højt hegnet skal være. Et for højt hegn kan give en fornemmelse af, at man er lukket inde, omvendt giver det privatliv fra naboer og forbigående. En løsning kan være at vælge et højere træhegn med espalier, der kan give mere luft og udsyn. Hertil bør det også overvejes om der er behov for et træhegn med låge og hvor bred denne skal være.  Ved at opsætte et træhegn får du afskærmning med det samme, hvilket er en klar fordel i forhold til hække og buske, der først skal vokse sig større og tætte. Du kan evt. kombinere det, så hegnet dækker indtil buske og træer er vokset sig større.

Søger du et billigt træhegn?

Hos os finder du et bredt udvalg af kvalitets hegn til fornuftige priser. Er du på udkig efter et træ hegn til haven, altanen eller terrassen, så kan du helt sikkert finde noget i vores udvalg. Det er nemt at montere og du kan få det leveret direkte til døren.

Alle stolper er trykimprægnerede og ligeledes er flere af hegnene, hvilket forlænger træets holdbarhed og beskytter det mod råd. Selvom det er trykimprægneret kan man med fordel efterbehandle det med enten træolie eller maling. De sorte og hvide træhegn er grundmalet, denne behandling gør træet mere modstandsdygtig over for det skiftende klima og hæmmer skimmelangreb. Selvom træhegnet er grundmalet kan man male det en ekstra gang, da dette vil forlænge træets holdbarhed yderligere. Derfor kan du også finde alt det rette tilbehør til træbeskyttelse og montering hos os. Hvis man vælger at montere en låge i sit træhegn skal man yderligere være opmærksom på, at stolpen til lågen skal graves minimum 1 meter ned i jorden. Hvis man vælger at støbe stolpen til træhegnet skal man benytte stolpefod H.  

Her på siden finder du et bredt udvalg af træhegn fra den danske virksomhed Plus, der står for høj kvalitet og innovative designs. 

Bergen Plus træhegn

Bergen træhegn er et eksempel på et af de mere klassiske træhegn. Her er træet trykimprægneret og kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Det fungerer rigtig godt til både læhegn og terrassehegn, da det både findes med og uden espalier. Træhegnet findes som sagt med espalier foroven, der i mønsteret danner et kryds, hvilket er med til at give hegnet sit klassiske udtryk. Træhegn findes generelt med mange mønstrer, men kryds i træhegn er generelt et velkendt design og kan også ses ved en række andre varianter fra Plus bl.a. Nostalgi, Rom og Vinesse. Find Bergen træhegn her.

Osaka Plus træhegn

Osaka hegnet har et simpelt og mere morderne udtryk, der med sine tynde træhegns lameller er oplagt til at skabe små hyggekroge i haven. Plus Osaka hegnet er grundmalet sort og fungicidbehandlet, hvilket gør det godt klædt på til at modstå det skiftende klima og at harpiks ikke trækker så nemt ud af træet. Find Osaka træhegn her.

Klink Profil Plus træhegn

Er du til mere robuste træhegn, så er klinkehegnet måske noget for dig. I denne variant sidder træhegnets lameller helt tæt, sådan det ikke er muligt at se igennem. Klinkehegnet findes i forskellige højder, da det i nogle tilfælde kan være en god ide at vælge et lavt træhegn, således det ikke bliver for indelukket. Omvendt finder du ikke et bedre hegn til at afskærme for vinden. Hegnet er i en rigtig god kvalitet og trykimprægneret. Find Klink profilhegn her.

Vedligeholdelse af træhegn

Hvis du vil passe godt på dit træhegn og have det skal holde sig flot i mange år, så anbefaler vi at du renser og vasker det rent for alger og snavs en gang om året. Et godt tidspunkt at gøre dette på er om foråret, hvor frosten er forsvundet.  Et effektivt middel til at fjerne alger og snavs er Algefjerner Neutralon, som kan bruges allerede fra 5 grader.