Højbedsmuld 900 Liter - Champost Bigbag

1.520,00 kr
Varenummer
9978

Big Bag. Champost Højbedsmuld giver porøs og næringsrig jord, som holder på fugtigheden og gør jorden let at arbejde med. Det er udviklet til højbede og som topdressing til græsplæner. Der kan plantes direkte i højbedsmulden, og den er særdeles velegnet som færdig jordblanding i f.eks. højbede, krukker o.lign. Kan også bruges som jordforbedring til alle jordtyper, den gør lerjorden lat at arbejde med, og øger sandjordens evne til at holde på vand og næring, hvilket resulterer i bedre vækst for planterne.

Højbedsmulden består af 25% champost jordforbedring, 10% champost naturgødning og 65% god harpet muldjord (fri for sten og ukrudtsrødder).

Ved anlæg af store højbede eller ved fordforbedring kan man med fordel bestille en champost højbedsmuld Big Bag 1000 kg, leveret til døren. Nemmere kan det ikke blive. 

Leveres 3-4 hverdage fra bestillingsdatoen. Vælg en ønsket leveringsdato, der leveres på hverdage, mandag- fredag ikke helligdage og weekender.
Vælger du en dato før de 3-4 hverdage, så vælger vi en dato for levering. 

Skal det bruges én bestemt dag, så vælg levering til dagen før, der kan ske meget under levering så leveringen kan blive skubbet en dag og i Højsæson kan det også være pga. travlhed. 

Levering ønskes
  
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Sådan regner du ud, hvor mange liter du skal bruge:

(længde i cm x bredde i cm x højde i cm) / 1000 = antal liter du skal bruge   (her er der ikke taget højde for evt. dræn i bunden og planternes eksistenrende rodnet)

Varenummer: 9978

LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde. Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen. 

 

Lokation : 202