Jordforbedring 3000 liter - Champost Bigbag

2.560,00 kr
Varenummer
101

Big Bag. Champost jordforbedring er et ideelt jordforbedringsmiddel til haven. Den gør jorden let at arbejde med, samtidig med at den forhindrer ukrudstfrø i at spirer, tilfører næring til planterne og holder på jordens fugtighed. Kan anvendes i hele haven, dog ikke surbundsplanter. Læg ca. 5 cm ud i blomsterbedene, under hækken eller omkring buskene om foråret, så undgår du at skulle luge ukrudt hele sommeren, og lægges det ud om efteråret vil det beskytte planterne mod frosten hele vinteren. Kan også blandes godt ned i det øverste lag, af den eksisterende jord og her vil den gøre jorden let og luftig, samtidig med at den giver planterne en god start. Når der bruges Champost jordforbedring skal der ikke tilføres yderligere gødning det første år. Plant aldrig direkte i Champost jordforbedring, da koncentrationen af næringsstoffer er meget stor og kan svide planternes rødder. består af komposteret hestegødning.

Leveres 3-4 hverdage fra bestillingsdatoen. Vælg en ønsket leveringsdato, der leveres på hverdage, mandag- fredag ikke helligdage og weekender.
Vælger du en dato før de 3-4 hverdage, så vælger vi en dato for levering. 

Skal det bruges én bestemt dag, så vælg levering til dagen før, der kan ske meget under levering så leveringen kan blive skubbet en dag og i Højsæson kan det også være pga. travlhed. 

Levering ønskes
  
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Varenummer: 101

LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde. Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen.

Sådan regner du ud, hvor mange liter du skal bruge:

(længde i cm x brede i cm x højde i cm) / 1000 = antal liter du skal bruge   (her er der ikke taget højde for evt. dræn i bunden og planternes eksistenrende rodnet)

 

Lokation : 202