Mellus-snyltehvepse - Mod Mellus - Nummer 1103

235,00 kr
Varenummer
1103

Vedrørende levering af nyttedyr:

OBS: Grundet tralvhed kan der forekomme længere leveringstid, 6 til 8 hverdage.

Nyttedyr afsendes fra ekstern leverandør tirs og ons. Nyttedyr kan ikke afhentes på planteskolen, men bliver leveret med Bring til en nærliggende pakkeboks eller udleveringssted. Du modtager en sms med sporing af pakken. Her vil det være muligt at betale fragt for at få hjemmelevering. Bemærk den valgte levering ved checkout ikke har betydning for hvordan det leveres. Nyttedyr vil ALTID blive leveret til en nærliggende Bring pakkeboks eller udleveringssted. Det er vigtigt at nyttedyrene afhentes samme dag.

Bemærk: hvis der bestilles øvrige produkter/planter sammen med nyttedyrene, vil disse blive leveret særskilt og muligvis til hjemmeadressen.

Om mellus-snyltehvepsen:
Mellus-snyltehvepsen er det primære nyttedyr mod mellus. Få den bedste virking ved en temperatur på 20-25 grader. Hvepsen er ikke så effektiv om vinteren. 300 stk. behandler ca. 10 m2. Insektsæbe kan med fordel anvendes før udsætning af nyttedyr, hvis angrebet af mellus er stort. Fangstplader kan anvendes i kombinaion med nyttedyr til bekæmpelse af de voksne mellus

 

 

  • Selvom varen er ’på lager’ kan det være hos ekstern leverandør eller i begrænset mængde

300 stk Mellus-snyltehvepse behandler 10 m2. 

Lokation : 200