5/5
 a
Vestjyllands største blomster og havecenter

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Højbede

Højbede

Charmerende, skønne og praktiske er alt sammen ord, som man kan bruges til at beskrive højbede – kun fantasien sætter grænser, når det kommer til, hvilket materiale dine højbede skal være lavet af. Højbede kan være fremstillet af alt fra ældede sveller og gamle bjælker til de topmoderne modeller i stål og andre metaller. Læs mere om hegn og højbede nederst på siden. 

Grid  List 

Grid  List 

Højbede

Højbede bliver oftest forbundet med køkkenhaven og det er måske også her fænomenet kommer fra. Ikke desto mindre kan højbede give et fantastisk udtryk i haven som anvendelige blomsterbede. Du kan have næsten alt i dem; stauder, etårige og toårige blomster, små buske og ikke mindst duftende urter. 

Højbede er også super praktiske som afgrænsning af bede. Døjer med dræbersnegle, så er det nemmere at få dem væk fra dine højbede, ved hjælp af sneglekant, end det er i almindelige bede. Derudover menes det, at man kan dyrke flere planter i højbede end man kan på friland, da jorden i højbede forbliver mere porøs, da den ikke betrædes – derved kan man tillade sig at plante tættere.