Planteskolejord 3000 liter - BigBag Champost

3.320,00 kr
Varenummer
703

Big Bag. Champost Planteskolejord består af champost jordforbedring og champost naturgødning, hertil er tilsat en god kvalitet spagnum, så blandingen ikke bliver for stærk, samt granuleret mo-ler for bedre at kunne absorbere vand og gødning. Sunde planter er mere modstandsdygtige imod sygdom og skadedyr. Champost Planteskolejord er velegnet til at plante direkte i. Den forbedrer jordstruktouren og holder på vand og gødning, særdeles velegnet til lette jordtyper p.g.a. champosten og leret. Er nemmere at vande op en planter som er plantet i spagnum. I tørt og varmt vejr skal der vandes dagligt, uden dog at overvande, underskålen må gerne være tom en gang imellem. Yderst velegnet til krukker, altankasser, potter og kummer m.v., husk god dræn i bunden af krukkerne, f.eks. leca perler. Kan anvendes til alle slags planter bortset  fra surbundsplanter. Indendørs kan der forekomme små fluer fra ny-komposteret gødning, men der er uskadelige for planterne og forsvinder igen.
  

Leveres 3-4 hverdage fra bestillingsdatoen. Vælg en ønsket leveringsdato, der leveres på hverdage, mandag- fredag ikke helligdage og weekender.
Vælger du en dato før de 3-4 hverdage, så vælger vi en dato for levering.

Skal det bruges én bestemt dag, så vælg levering til dagen før, der kan ske meget under levering så leveringen kan blive skubbet en dag og i Højsæson kan det også være pga. travlhed. 

Levering ønskes
  
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde. Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen. 

Sådan regner du ud, hvor mange liter du skal bruge:

(længde i cm x brede i cm x højde i cm) / 1000 = antal liter du skal bruge   (her er der ikke taget højde for evt. dræn i bunden og planternes eksistenrende rodnet)

 

 

Lokation : 202