Planteskeer

En planteske er et essentielt redskab at have i redskabs arsenalet, og nok det vigtigste håndredskab at have. Det er, til forskel fra mange andre haveredskaber, et billigt redskab at købe. Planteskeer er et af de håndredskaber som er små og nemme have med at gøre, hvilket gør at de eksempelvis nemt kan bruges i altankasser, potteplanter, men også til brug ude i haven.
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  9 varer

  pr. side
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  9 varer

  pr. side

  Forskellige planteskeer

  Der er flere mærker på markedet der producerer planteskeer. Dem vi sælger hos os er følgende. Så om end du skal arbejde lidt i altankassen, plante bilka blomster eller lave små grave, så er der brug for en planteske. En planteske kan nemlig klare alle de små grave og plante opgaver der er brug for.

   

  Fiskars planteske 

  En klassiker blandt danskerne. En yderst pålidelig, stærk og holdbar planteske i flot design, der kan holde til det værste. Fiskars planteskeer kommer også med et stærkt og ergonomisk skaft.

   

  Gardena planteske 

  En Gardena planteskeer fås både i combi og comfort, og har dybden til at nå rødder dybt i jorden. Om den skal bruges i haven eller i drivhuset, så klarer den opgaven.

   

  Weibulls planteske 

  En Weibulls planteske, kan typisk kendes på det let genkendelige og mere retro skaft. Disse planteskeer er fremstillet og skabt til plantning. 

   

  Vigtige håndredskaber 

  Der er også andre vigtige håndredskaber såsom beskæringssakse som er en kategori af sakse der kan klare de tunge og hårde opgaver. 

  Et andet af de haveredskaber du har brug for, er en skovl, eller nærmere en planteskovl der virkelig kan komme dybt i jorden på et bredere stykke areal.