Haveredskaber

Træt af uendelige havearbejde? Vi har et stort udvalg af haveredskaber, der er designet til at hjælpe dig med at gøre havearbejdet til en leg. Det er vigtigt at have det rigtige udstyr til rådighed, når du er i haven, så du kan nyde det bedst muligt og skabe en smuk og velplejet have. Uanset om det er græsslåning, ukrudtsbekæmpelse, trimning af hækken, anlægning af bede eller andet, så har vi et bredt udvalg af robotklippere, plæneklippere, river, hakkejern, kultivator, skovle, spader, koste og grensakse til beskæring.
Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Varer 145-180 af 199

pr. side
Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Varer 145-180 af 199

pr. side

Ved Gardenas Combisystem, har man mulighed for at kombinere flere redskaber med kun et skaft. Du kan vælge mellem forskellige typer af redskaber bl.a. en hakke, river, frugtopsamlere, fugebørste som fjerner ukrudt mellem fliserne og mange andre. Gardenas Combisystem er stærk og robust, så du kan være sikker på, at de kan klare det hårde havearbejde selvom man skifter rundt med redskaberne. Fra Gardena har vi også en smart transportabel havevogn. Med denne vogn kan du nemt komme rundt i haven og indsamle dit haveaffald. Den er udstyret med holdere, som du kan sætte nogle af dine haveredskaber fast i. Hvis man har brug for mindre haveredskaber til altanen eller terrassen har vi også et bredt udvalg af håndredskaber samt altanboksen fra Gardena, som er en smart boks fra Gardena med de redskaber, som du har brug for, når planterne på balkonen eller terrassen skal passes. Plastikboksen har et smart låg, som også fungerer som en fejebakke. 

Tjek vores udvalg her: Haveredskaber

Vedligeholdelse af haveredskaber:

En ordentlig vedligeholdelse af dine haveredskaber er vigtig for at sikre, at de forbliver i god stand og holder så længe som mulig. Efter brug, skal du altid fjerne jord og snavs fra dine haveredskaber og for at sikre, at de fungerer optimalt, bør du tjekke dem regelmæssigt for skader og slid. Hvis du bemærker nogen skader, skal du enten reparere dem eller udskifte dem, hvis det er nødvendigt. Ved at følge disse simple pleje tip kan du sikre, at dine haveredskaber forbliver i god stand og holder længere.