Spinde Rovmider Phytoseiulus persimilis - 10 m2 - Nummer 1130

235,00 kr
Varenummer
n1130

OBS!

Alle nyttedyrs produkter (på nær Larvex og sneglenematoder) bestilt inden mandag kl 11, afsendes tirsdag i samme uge og ankommer til en nærliggende pakkeboks senere på ugen (typisk torsdag/fredag).

Skæringspunktet er derfor mandage kl 11, så er din ordre lagt derefter, kommer den ikke ud indenfor samme uge, men ugen efter. 

Vigtig information:

Nyttedyr kan ikke afhentes på Jespers Planteskole (med undtagelse af Larvex og sneglenematoder). De bliver sendt direkte fra en ekstern leverandør. De sendes med Bring til en nærliggende pakkeboks, og det er derfor ikke muligt selv at vælge hvilken pakkeboks der bliver leveret til. Du modtager en sms med sporing af pakken med mulighed for at tilkøbe hjemmelevering

Det er VIGTIGT at nyttedyrene afhentes samme dag.

Bemærk at den valgte levering ved checkout ikke har betydning for hvordan det leveres.

Hvis der bestilles øvrige produkter/planter sammen med nyttedyrene, vil disse blive leveret særskilt og muligvis til hjemmeadressen. 

Ordrer med tastefejl i telefonnummer, e-mail, adresse mm erstattes ikke. Tjek derfor en ekstra gang om dine oplysninger er korrekte.

Pakker som ikke afhentes senest 1 dag efter levering til pakkeboks erstattes ikke. 

Vi anbefaler at man henter PostNord app'en. Hvis pakken bliver leveret i en ubemandet pakkeboks, vil der på app'en vises en afhentningskode. 

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Om spinderovmider:
Spinderovmider er det primære valg til bekæmpelse af spindemider. Det er helt klart det mest effektive nyttedyr.
Spinderovmider tager dog ikke de røde stadier, som ofte ses om vinteren. Rovmiderne begrænse af svovl og lav luftfugtighed. 
Insektsæbe kan med fordel anvendes før udsætning af nyttedyr, hvis angrebet af mellus er stort.
Spinde-Rovmiden virker ved ca. 15-35°C og fungerer optimalt ved 18-27°C og en relative luftfugtighed over 60%. Ved temperaturer over 24°C vil rovmiden fordoble sit antal på få dage, og altid vinde over Spindemiderne. 

Ca. 500 stk.

Lokation : 203