Hortensia (Hydrangea paniculata 'Limelight') - Flere varianter

898.00

Hydrangea paniculata 'Limelight' er en flot og nem havehortensia. Busken bliver omkring op til 3 meter høj og ca. 1,2 meter bred efter 10-15 år. I starten af blomstringstiden fra juli og frem vil planten, som navnet antyder, blomstre med en flot, limegrøn-cremehvid farve, der supplerer havens andre farver rigtig flot, simpelt og elegant. Men efterhånden som vi nærmer os efteråret, vil hortensiaen bidrage med iøjnefaldende pink- og bordeaux-farver, da blomsterfarven skifter. I modsætning til andre hortensia-typer er årsagen til farveskiftet dog ikke jordens surhedsgrad, men blot tiden inden for blomstringsperioden. Blomsterne er små, men sidder i store, kegleformede blomstertoppe. Ud over blomsterne er selve bladene også limegrønne og med små takker hele vejen rundt i kanten. Med samspillet mellem disse lyse blad- og blomsterfarver vil din have derfor lyse flot op hen over sommeren.

Ud over sine smukke og anderledes blomsterfarver er hortensia 'Limelight' også kendt for at være én af de mest hårdføre hortensiaer - og derfor egner den sig godt til vores skandinaviske klima. Generelt er 'Limelight'-sorten faktisk nem at passe. Placér den blot i sol eller halvskygge i en almindelig, fugtighedsvarende havejord - og gerne surbundsjord - og vand regelmæssigt, så trives hortensiaen bedst.

Hortensiabusken har mange forskellige anvendelsesmuligheder - brug f.eks. blomsterne til afskæring og i fine buketter, til hæk eller i haver og parker. Den er velegnet til små haver og fugtige områder.

Grupperede varenumre
Produktnavn - Gå til produktLagerPris Antal
Hortensia (Hydrangea paniculata 'Limelight')
119,95 kr
Hortensia (Hydrangea paniculata 'Limelight') XL
289,95 kr
Hortensia (Hydrangea paniculata 'Limelight') 100-130 cm XL
898,00 kr

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.
  • Køb 10 ens få 10% rabat
  • Køb 50 ens få 20% rabat
  • Køb 100 ens få 25% rabat
  • Køb 200 ens få 30% rabat
  • Køb 500 ens få 35% rabat
  • Mængderabatter gælder ikke på allerede nedsatte varer

Bliver op til 3 m høj og ca. 1,2 m bred efter 10-15 åe
Blomstrer fra juli - september måned
Store Limegrønne - hvide blomster
Trives bedst i sol/halvskygge
Vokser i alm. fugtighedsbevarende havejord, gerne surbundsjord.
Mellemstor busk til små haver og parker.
Er fuldt hårdfør
Egnet til fugtige områder

Pottestr. fra 3 L

Lokation : 91