Hypoaspis jordrovmide Hypoaspis miles - mod sørgemyg - Flere varianter

345.00

OBS!

Alle nyttedyrs produkter (på nær Larvex og sneglenematoder) bestilt inden mandag kl 11, afsendes tirsdag i samme uge og ankommer til en nærliggende pakkeboks senere på ugen (typisk torsdag/fredag).

Skæringspunktet er derfor mandage kl 11, så er din ordre lagt derefter, kommer den ikke ud indenfor samme uge, men ugen efter. 

Vigtig information:

Nyttedyr kan ikke afhentes på Jespers Planteskole (med undtagelse af Larvex og sneglenematoder). De bliver sendt direkte fra en ekstern leverandør. De sendes med Bring til en nærliggende pakkeboks, og det er derfor ikke muligt selv at vælge hvilken pakkeboks der bliver leveret til. Du modtager en sms med sporing af pakken med mulighed for at tilkøbe hjemmelevering

Det er VIGTIGT at nyttedyrene afhentes samme dag.

Bemærk at den valgte levering ved checkout ikke har betydning for hvordan det leveres.

Hvis der bestilles øvrige produkter/planter sammen med nyttedyrene, vil disse blive leveret særskilt og muligvis til hjemmeadressen. 

Ordrer med tastefejl i telefonnummer, e-mail, adresse mm erstattes ikke. Tjek derfor en ekstra gang om dine oplysninger er korrekte.

Pakker som ikke afhentes senest 1 dag efter levering til pakkeboks erstattes ikke. 

Vi anbefaler at man henter PostNord app'en. Hvis pakken bliver leveret i en ubemandet pakkeboks, vil der på app'en vises en afhentningskode. 

Grupperede varenumre
Produktnavn - Gå til produktLagerPris Antal
Hypoaspis jordrovmide - mod sørgemyg - 2500 stk
235,00 kr
Hypoaspis jordrovmide - mod sørgemyg - 10000 stk
345,00 kr
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Hypoaspis rovmider er velegnede mod sørgemyg i potteplanter og mod blodmider på krybdyr og høns.

Hypoaspis-rovmiden (Hypoaspis milis) lever i og på jorden. Den er ca. 1 mm lang og brun som voksen. Den trives bedst ved temperatur mellem 15 og 30 grader. Hypoaspis-rovmiden lever af mange forskellige skadedyr, som har et eller flere stadier i jorden,f.eks.:  

Sørgemyg, Vandfluer, Trips/Tordenfluer samt smådyr som Collemboler/Springhaler og blodmider med mere. Både de voksne og nymferne er aktive i bekæmpelsen af skadedyr. Allerede fra første introduktion er der god effekt mod skadedyret, men da kun stadier i jorden angribes vil bekæmpelsen af f.eks. Sørgemyg tage nogle uger. 

Rovmiden vil forblive på lokaliteten så længe der er føde, men vil dø ud hvis maden/skadedyrene forsvinder gennem en længere periode eller hvis jorden tørrer kraftigt ud.

Billedet viser de irriterende sorte små fluer som du kan opleve flyve rundt om dine stueplanter. Larverne lever i jordens øverste lag og er 5-6 mm lange og mælkehvide. 

Brugsanvisning

Hypoaspis-rovmiden anvendes forebyggende/bekæmpende hvor ”Sorte fluer”, Trips, Blodmider (Ophionyssusnatricis) og andre mindre jord boende skadedyr er et problem, f.eks.:blomsterkummer og havestuer samt terrarier med mere. 
 
Hypoaspis-rovmiden bør udsættes på jorden straks efter modtagelse, hvor bekæmpelsen ønskes. Den kan anvendes året rundt når temperaturen er over 15 grader. Om nødvendigt kan opbevaring finde sted ved ca. 15 grader, i en kortere periode inden udsætning.
 

Lokation : 200