Kurve

Velkommen til vores kurv-kategori, hvor du kan finde et stort udvalg af kurve til enhver smag og formål. En skjuler er ikke bare en skjuler. Hos Jespers Planteskole har vi mange forskellige typer skjulere og kurve-skjulere er én af dem. Uanset om du har brug for en praktisk opbevaringsløsning til dine ting, en kurv til planterne eller du blot vil pynte dit hjem med stilfulde kurve, er du kommet til det rette sted. Vores kurve er af høj kvalitet og lavet af forskellige materialer, så du kan vælge den perfekte kurv til dit behov. Bestil nu og få glæde af en alsidig kurv med mange funktioner.
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  Varer 37-69 af 69

  Side
  pr. side
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  Varer 37-69 af 69

  Side
  pr. side

  Kurve er blevet utroligt populære med tiden, og dette er ikke uden grund. Kurven giver boligen en rigtig hyggelig og hjemmelig stil samtidig med, at kurvene er stilfulde og giver et moderne præg i hjemmet.

  Vi har et stort udvalg af kurve, lige fra trådkurve til flettede kurve i forskellige størrelser. Vores fletkurve er perfekte til opbevaring af alt fra tøj og tæpper til at fungere som en skjuler for planter, mens vores trådkurve er ideelle til opbevaring af småting på kontoret, på toilettet eller i køkkenet og meget andet. I dag er trådkurvene også utroligt populær, når man skal opbevare tæpper. Der er altså endeløse muligheder, når det gælder vores kurve. De fleste af vores fletkurve er foret med et tyndt stykke plastik, som gør, at kurvene egner sig som skjuler for planter. Mange af kurvene er udstyret med praktiske hanke, der gør det nemt at flytte rundt på dem. Så uanset om du har brug for en opbevaringskurv eller en kurve-skjuler til dit hjem eller kontor, har vi helt sikkert en kurv, der passer til dig. Bestil i dag og få hurtig levering!