5/5
 a
Vestjyllands største blomster og havecenter

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Juletræer

Juletræer fra Jespers Planteskole er en garanti for et sundt og velplejet juletræ der vil pryde stuen eller altanen hele julen. Vi har en stor plantage af juletræer, som vi plejer året igennem, så juletræerne får en smuk og udtryksfuld form. Der kan være stor forskel på kvaliteten af juletræer, alt efter hvor de vokser. Vinden, undergrunden og dyrene i naturen har en stort indflydelse på juletræets vokseevne og form. Vores juletræsplantage er omgivet er store træer og læhegn, der beskytter træerne mod blæst, derudover er den vestjyske undergrund perfekt til at gro juletræer. På den måde kan vi sikre dig et smukt og prydefuldt juletræ til jul.

Juletræ leveret til døren.

Slip for bøvlet med at skulle fragte juletræet hjem – køb dit juletræ i ro og fred online her på siden, og vi leverer det direkte hjem på din adresse. Kunne du tænkte dig et stort og fyldigt juletræ, men har ikke muligheden for at transportere det? -Så vælger du blot online, hvilket type juletræ du kunne tænke dig her på siden, og vi leverer det direkte til døren. Vi bruger vores egne folk og biler til at levere juletræerne, og dermed kan vi sikre at juletræet når hjem til dig til tiden, og ikke mindst i den bedste kvalitet. 

Populære juletræer og sorter.

De danske juletræer er meget populære verden over. Det skyldes vores klima som er ideel til gro af juletræer. I vores klima får juletræerne den populære pæreform, hvor grenene i bunden stikker ud under juletræet, og langsomt bliver kortere jo længere på stammen man kommer op. Det danske klima gør også at træet hverken vokser for hurtigt eller for langsomt, derved får vi den perfekte afstand mellem grenede som vi kender fra mange gamle julefilm og historier. Den vestjyske jord er som tidligere nævnt perfekt til at dyrke juletræer i. Her er en afbalanceret næring i jorden til juletræerne, som giver dem smukke grønne robuste nåle. I Danmark er det for det meste nordmannsgran og rødgran der er de populære sorter. Især rødgran var populært år tilbage. Men de seneste år er plastikjuletræet blevet mere og mere populært. Plastikjuletræet stammer oprindeligt fra USA, hvor mange stater ikke har mulighed for at skaffe det levende juletræ, eller også er det ekstremt dyrt. De seneste år er plastikjuletræet blevet mere livagtigt, og står man på afstand, kan det med de seneste modeller være svært at se forskel.

Se vores video hvor vi viser hvordan juletræet bliver fældet og hvordan det havner i din stue.

Egenproduktion af juletræer