Juletræer

Juletræer fra Jespers Planteskole er en garanti for et sundt og velplejet juletræ der vil pryde stuen eller altanen hele julen. Hos os kan du købe alle slags juletræer. Både kunstige, juletræer i potte og alm. juletræer i nordmannsgran eller rødgrann. Vi har vores helt egen store plantage af juletræer med med end 30.000 styk, som vi plejer året igennem, så juletræerne får en smuk og udtryksfuld form. Der kan være stor forskel på kvaliteten af juletræer, alt efter hvor de vokser. Vinden, undergrunden og dyrene i naturen har en stort indflydelse på juletræets vokseevne og form. Vores juletræsplantage er omgivet er store træer og læhegn, der beskytter træerne mod blæst, derudover er den vestjyske undergrund perfekt til at gro juletræer. På den måde kan vi sikre dig et smukt og prydefuldt juletræ der giver glæde, og holder hele julen igennem.


Salg af juletræer - leveret til døren.

Slip for bøvlet med at skulle fragte juletræet hjem – køb dit juletræ i ro og fred online her på siden, og vi leverer det direkte hjem på din adresse. Kunne du tænkte dig et stort og fyldigt juletræ, men har ikke muligheden for at transportere det? -Så vælger du blot online, hvilket type juletræ du kunne tænke dig her på siden, og vi leverer det direkte til døren. Vi bruger vores egne folk og biler til at levere juletræerne, og dermed kan vi sikre at juletræet når hjem til dig til tiden, og ikke mindst i den bedste kvalitet. Husk at vi leverer til alle brofaste øer. Skal du have leveret til en ikke brofast ø, så se gerne vores leveringsbetingelser for yderligere information. 

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

27 varer

pr. side
  1. Julekugler Guld - Flere varianter

    Fra 39,95 kr

    Så længe lager haves
  2. Julekugler Lilla - Flere varianter

    Fra 39,95 kr

    Så længe lager haves
Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

27 varer

pr. side

Populære juletræer og sorter.

De danske juletræer er meget populære verden over. Det skyldes vores klima som er ideel til gro af juletræer. I vores klima får juletræerne den populære pæreform, hvor grenene i bunden stikker ud under juletræet, og langsomt bliver kortere jo længere på stammen man kommer op. Det danske klima gør også at træet hverken vokser for hurtigt eller for langsomt, derved får vi den perfekte afstand mellem grenede som vi kender fra mange gamle julefilm og historier.

Den vestjyske jord er som tidligere nævnt perfekt til at dyrke juletræer i. Her er en afbalanceret næring i jorden til juletræerne, som giver dem smukke mørkegrønne nåle og grenene på træerne er et syn for sig. I Danmark er det for det meste nordmannsgran og rødgran der er de populære sorter. Især rødgran var populært år tilbage.

 

Kunstige juletræer 

Men de seneste år er plastikjuletræet, blevet mere og mere populært. Det er mange, der synes det er praktisk at have et kunstigt juletræ. Plastik juletræet stammer oprindeligt fra USA, hvor mange stater ikke har mulighed for at skaffe det levende juletræ, eller også er det ekstremt dyrt. De seneste år er kunstige juletræer blevet mere livagtigt, og står man på afstand, kan det med de seneste modeller være svært at se forskel.

 

Hvor længe holder et juletræ indenfor?

Det ville være dejligt, at et frisk juletræ med mørkegrønne nåle og levende lys, kunne holde til næste jul. Et frisk hugget juletræ kan holde mellem 4 til 5 uger, hvis det bliver behandlet ordentligt. En måde at forbedre levetiden på juletræet, er ved at sætte det på en juletræsfod der har en beholder til vand - et juletræ drikker nemlig vand. 

 

Julepynt til juletræet 

Det er altid en god idé at pynte dit juletræ, om end du har et nordmannsgran, rødgran eller forskellige slags træer, og gør det gerne i god tid, da julen nærmer sig med hastige skridt. Levende lys, julepynt og flot symmetri, der står i kontrast til det flotte juletræ med dets naturlige udstråling - så er du sikret en god juleaften.
Pynt til juletræet kommer i alle forskellige former, farver og størrelser. Must-have julepynt er julekugler både store og små, mistelten, snefnug, hjerter, julestokke, og selvfølgelig, prikken over i’et, stjernen på toppen af juletræet, også kaldet en topstjerne.  

 

Juletræsfod

Hos Jespers Planteskole har vi også alt tilbehør til juletræet. Vi forhandler flere forskellige slags juletræsfødder i høj kvalitet som er nemt at montere. Har du ikke allerede en fod til juletræet, anbefaler vi derfor at du kigger på nogle af de gode fødder vi har her på siden, så dit juletræ står stabilt og sikkert. 

Se vores video hvor vi viser hvordan juletræet bliver fældet og hvordan det havner i din stue.

Egenproduktion af juletræer