Kirkegårdssten Grå Mix 1 Ton - Champost Bigbag

1.285,00 kr
Varenummer
3402

Super flotte dekorative små sten til fx. stier i haven, i dine bede eller på kirkegården. Disse sten er danske og 100 % naturlige. De grå sten her er lette og løse i overfladen, og har en rund fin facon. Stenene er flotte, fordi de giver et pænt og naturlig udtryk til haven og de andre naturlige materialer der er i haven. Mange anvender også disse sten på kirkegården.

Leveres 3-4 hverdage fra bestillingsdatoen. Vælg en ønsket leveringsdato, der leveres på hverdage, mandag- fredag ikke helligdage og weekender.
Vælger du en dato før de 3-4 hverdage, så vælger vi en dato for levering.

Skal det bruges én bestemt dag, så vælg levering til dagen før, der kan ske meget under levering så leveringen kan blive skubbet en dag og i Højsæson kan det også være pga. travlhed. 

Levering ønskes
  
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde. Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen. 

Farve: Grå
Størrelse: 4-8 mm
Mængde: 1 ton

Lokation : 202