Færdighæk Laurbær (Prunus 'Etna') - Se flere varianter

2,600.00

Med en Laurbær færdighæk får du præcist det som navnet antyder - en fantastisk færdig hæk utrolig nemt. Ikke noget med at vente på, at du først har en flot hæk om 3-5 år. Med denne løsning har du en flot, sund og livskraftig hæk på få timer. Den er flot året rundt, da det er en stedsegrøn plante og fuld hårdfør. Bladene er mørkegrønne og ovale, væksten kompakt og tæt. 

Rigtig flot laurbærkirsebær også kendt under navnet kirsebærlaurbær. Træet får smukke mørkegrønne blanke blade og rødlig nyvækst. Kombinationen af nyvækstede rødlige/bronzefarve blade giver et fantastisk samspil med de dybgrønne blade, som mange nyder når planten får nye blade. 

Kirsebærlaurbær blomstrer i maj med fine hvide blomster, der har en rigtig dejlig sød duft. Planten er ideel til haver og parker, og går sig perfekt som hæk i en smuk villahave. 

Mens Liguster og bøg er de 2 mest almindelige hæktyper, er kirsebærlaurbær også en fantastisk flot hækplante, der sagtens kan bruges til netop dette pga. sin tætte kompakte vækstform og robusthed. Planten kan sagtens tåle skygge og er ikke overfølsom over for fourenet byluft eller vejsalt. Den vokser også godt i alm. havejord - Man skal blot sikre at jorden ikke er for tør. 
Hvis du nyder at se på fugle, kan laurbærkirsebær også være et rigtig godt valg, da dens sorte bær tiltrækker mange fugle.

Prisen på varen er for 1 meter hæk. Du skal derfor bestille samme antal som du skal bruge i meter af hæk.

Grupperede varenumre
Produktnavn - Gå til produktLagerPris Antal
Færdighæk Laurbær (Prunus 'Etna') 100x120 cm*
2.300,00 kr
Færdighæk Laurbær (Prunus 'Etna') 100x160 cm*
2.600,00 kr

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

- Modningstid september - oktober

- Trives bedst i sol/halvskygge

- Hårdfør

- Hvert element er 1 meter

- Få en færdighæk på få timer

- Prisen er pr meter.

Se mål på hver enkelt variant.

Lokation : 91