Rosendrue (Medinilla Magnifica)

299,95 kr

Denne rosendrue er en fantastisk smuk stueplante, der får op til 30-40 cm store, rosarøde, hængende blomsterklaser dækket af flotte, rosafarvede højblade. Rosendruen har en lang blomstringsperiode, der i bedste tilfælde kan strække sig helt fra foråret til engang hen mod sensommeren eller det tidlige efterår - men den kan også starte lidt senere. Det giver dig mulighed for at nyde de flotte blomster i længst mulig tid. Selv når blomstringen stopper, vil de grønne, læderagtige, blanke blade med lysere bladnerver dog blive siddende på planten - og derfor vil man hen over vinteren stadig have en fin, grøn stueplante.

Plantens hængende blomster kommer bedst til sin ret, hvis stueplanten placeres i en traditionel potte på et højt sted eller i en ampel, hvor blomsterstandene uhindret kan hænge ned. Derudover stammer Medinilla Magnifica oprindeligt fra Fillipinerne, og rosendruen trives derfor bedst i dette tropiske klima med varme temperaturer og høj luftfugtighed. I Danmark kræver planten derfor også at blive placeret på en varm, fugtig og lys vokseplads, men uden direkte sol fra marts-november og med regelmæssig vanding.

Medinilla Magnifica er altså ikke den mindst krævende stueplante, men har du mod på at give dig i kast med pasningen af denne tropiske stueplante og lykkedes det - så får du en fascinerende plante til at nyde i dit hjem.

+ 158,00 kr
+ 158,00 kr

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Placering: Marts-november placeres lyst men ikke i direkte sol og resten af året placeres lyst og solrigt
Vanding: Regelmæssigt
Gødning: 1 gang i måneden
Trives i stuetemperatur
Blomstrer hele året

Obs. Rødlerspotten medfølger ikke planten
Salgshøjde inkl. potte: 40-45 cm
Pottens diameter: 18-19 cm
Vejledning til pottestørrelser KLIK HER