Mellus-snyltehvepse Aphidoletes aphidimyza - Mod Mellus - Flere varianter

345.00

OBS!

Alle nyttedyrs produkter (på nær Larvex og sneglenematoder) bestilt inden mandag kl 11, afsendes tirsdag i samme uge og ankommer til en nærliggende pakkeboks senere på ugen (typisk torsdag/fredag).

Skæringspunktet er derfor mandage kl 11, så er din ordre lagt derefter, kommer den ikke ud indenfor samme uge, men ugen efter. 

Vigtig information:

Nyttedyr kan ikke afhentes på Jespers Planteskole (med undtagelse af Larvex og sneglenematoder). De bliver sendt direkte fra en ekstern leverandør. De sendes med Bring til en nærliggende pakkeboks, og det er derfor ikke muligt selv at vælge hvilken pakkeboks der bliver leveret til. Du modtager en sms med sporing af pakken med mulighed for at tilkøbe hjemmelevering

Det er VIGTIGT at nyttedyrene afhentes samme dag.

Bemærk at den valgte levering ved checkout ikke har betydning for hvordan det leveres.

Hvis der bestilles øvrige produkter/planter sammen med nyttedyrene, vil disse blive leveret særskilt og muligvis til hjemmeadressen. 

Ordrer med tastefejl i telefonnummer, e-mail, adresse mm erstattes ikke. Tjek derfor en ekstra gang om dine oplysninger er korrekte.

Pakker som ikke afhentes senest 1 dag efter levering til pakkeboks erstattes ikke. 

Vi anbefaler at man henter PostNord app'en. Hvis pakken bliver leveret i en ubemandet pakkeboks, vil der på app'en vises en afhentningskode. 

Grupperede varenumre
Produktnavn - Gå til produktLagerPris Antal
Mellus-snyltehvepse Aphidoletes aphidimyza - Mod Mellus - Nummer 1103
235,00 kr
Mellus-snyltehvepse Aphidoletes aphidimyza - Mod Mellus - Nummer 1105
345,00 kr
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Om mellus-snyltehvepsen:
Mellus-snyltehvepsen er det primære nyttedyr mod mellus. Få den bedste virking ved en temperatur på 20-25 grader. Hvepsen er ikke så effektiv om vinteren. Insektsæbe kan med fordel anvendes før udsætning af nyttedyr, hvis angrebet af mellus er stort. Fangstplader kan anvendes i kombinaion med nyttedyr til bekæmpelse af de voksne mellus

 

Lokation : 203