MycorDip Mycorrhiza - Nummer 2003

250,00 kr
Varenummer
n2003

OBS!

Alle nyttedyrs produkter (på nær Larvex og sneglenematoder) bestilt inden mandag kl 11, afsendes tirsdag i samme uge og ankommer til en nærliggende pakkeboks senere på ugen (typisk torsdag/fredag).

Skæringspunktet er derfor mandage kl 11, så er din ordre lagt derefter, kommer den ikke ud indenfor samme uge, men ugen efter. 

Vigtig information:

Nyttedyr kan ikke afhentes på Jespers Planteskole (med undtagelse af Larvex og sneglenematoder). De bliver sendt direkte fra en ekstern leverandør. De sendes med Bring til en nærliggende pakkeboks, og det er derfor ikke muligt selv at vælge hvilken pakkeboks der bliver leveret til. Du modtager en sms med sporing af pakken med mulighed for at tilkøbe hjemmelevering

Det er VIGTIGT at nyttedyrene afhentes samme dag.

Bemærk at den valgte levering ved checkout ikke har betydning for hvordan det leveres.

Hvis der bestilles øvrige produkter/planter sammen med nyttedyrene, vil disse blive leveret særskilt og muligvis til hjemmeadressen. 

Ordrer med tastefejl i telefonnummer, e-mail, adresse mm erstattes ikke. Tjek derfor en ekstra gang om dine oplysninger er korrekte.

Pakker som ikke afhentes senest 1 dag efter levering til pakkeboks erstattes ikke. 

Vi anbefaler at man henter PostNord app'en. Hvis pakken bliver leveret i en ubemandet pakkeboks, vil der på app'en vises en afhentningskode. 

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

MycorDip Mycorrhiza - En Naturlig Planteforstærker

MycorDip Mycorrhiza indeholder Mycorrhiza, en gavnlig svamp, som i naturen danner en symbiotisk forbindelse med plantens rodnet. Dette forhold udvider i princippet plantens rodnet, hvilket gør det lettere for planten at absorbere næringsstoffer og modstå tørkeforhold. MycorDip indeholder både ecto- og endomycorrhiza, hvilket gør produktet velegnet til stort set alle typer planter i haven. Dog er det vigtigt at bemærke, at MycorDip ikke er effektivt på Rhododendron, Azalea og Laurbær.

Brugsanvisning:

  • Til 40 hækplanter: Bland indholdet af posen i 10 liter vand (omrør i cirka 5 minutter). Dyp rødderne af hækplanterne i denne blanding, så produktet binder sig til rødderne. Plant hver plante i sit eget hul og fordel resten af vandet i hullerne. Fyld plantehullet normalt og eftervand med rent vand.

  • Til prydplanter: En pakke er tilstrækkelig til behandling af 60-80 almindelige potteplanter ved ompotning. Brug 3 gram for krukker med 5-10 liter jord. Dette produkt kan ikke vandes ned i potten, men skal tilføres direkte til plantens rødder i potten.

Yderligere oplysninger:

MycorDip er en ideel tilføjelse til planter som hække og træer for at fremme en sund etablering. Produktet indeholder også gavnlige bakterier, huminsyre og ekstrakter fra yucca og tang for at styrke Mycorrhiza-symbiosen på plantens rødder.

Mycorrhizaen kan kun udvikle sig i forbindelse med plantens rødder. Det er derfor afgørende, at du sikrer, at produktets sporer kommer så tæt som muligt på plantens rødder under brugen.

Når det gælder barrodsplanter (såsom Liguster, Eg og Bøg), kan rødderne dyppes i en opløsning af produktet, så svampesporerne binder sig til rødderne.

Prydplanter, uanset størrelse, samt grøntsagsplanter og lignende, kan behandles med MycorDip under såning, stiklingeformering eller ved ompotning.

Denne behandling forbedrer plantens overlevelseschancer og fremmer vækst, da symbiosen fortsætter i plantens levetid.

Opbevaring: Opbevares køligt og tørt og er holdbart i mindst 12 måneder.

Lokation : 203