Natursten Brun Mix 1 Ton - Champost Bigbag

1.385,00 kr
Varenummer
3412

Flotte brune danske natursten, som minder lidt om granitskærver. Kan bruges til havens gangstier, i indkørslen, på gårdspladsen, eller i bede og på kirkegården. Stenene er kantet hvilket skaber et stabilt underlag, samt de afskærmer for irriterende ukrudt.

Leveres 3-4 hverdage fra bestillingsdatoen. Vælg en ønsket leveringsdato, der leveres på hverdage, mandag- fredag ikke helligdage og weekender.
Vælger du en dato før de 3-4 hverdage, så vælger vi en dato for levering.

Skal det bruges én bestemt dag, så vælg levering til dagen før, der kan ske meget under levering så leveringen kan blive skubbet en dag og i Højsæson kan det også være pga. travlhed. 

Levering ønskes
  
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde. Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen. 

Farve: Brun
Størrelse: 11-16 mm
Mængde: 1 ton

Lokation : 202