Nyttedyr mod røde Spindemider 5000 stk

398,00 kr
Varenummer
n1166

OBS!

Alle nyttedyrs produkter (på nær Larvex og sneglenematoder) bestilt inden mandag kl 11, afsendes tirsdag i samme uge og ankommer til en nærliggende pakkeboks senere på ugen (typisk torsdag/fredag).

Skæringspunktet er derfor mandage kl 11, så er din ordre lagt derefter, kommer den ikke ud indenfor samme uge, men ugen efter. 

Vigtig information:

Nyttedyr kan ikke afhentes på Jespers Planteskole (med undtagelse af Larvex og sneglenematoder). De bliver sendt direkte fra en ekstern leverandør. De sendes med Bring til en nærliggende pakkeboks, og det er derfor ikke muligt selv at vælge hvilken pakkeboks der bliver leveret til. Du modtager en sms med sporing af pakken med mulighed for at tilkøbe hjemmelevering

Det er VIGTIGT at nyttedyrene afhentes samme dag.

Bemærk at den valgte levering ved checkout ikke har betydning for hvordan det leveres.

Hvis der bestilles øvrige produkter/planter sammen med nyttedyrene, vil disse blive leveret særskilt og muligvis til hjemmeadressen. 

Ordrer med tastefejl i telefonnummer, e-mail, adresse mm erstattes ikke. Tjek derfor en ekstra gang om dine oplysninger er korrekte.

Pakker som ikke afhentes senest 1 dag efter levering til pakkeboks erstattes ikke. 

Vi anbefaler at man henter PostNord app'en. Hvis pakken bliver leveret i en ubemandet pakkeboks, vil der på app'en vises en afhentningskode. 

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Californicus rovmider

Kan bruges i temperaturintervallet 12-38 grader, men har bedst effekt ved 18-33 grader. Kan tåle kolde nætter ned til 3-4 grader, men de er ikke aktive ved disse temperaturer. 

Billedet med det gule dyr, er en Californicus rovmide. 

Billedet med det røde dyr, er en citrusmide - bemærk den røde farve

Billedet med det hvide dyr, er en almindelig væksthusspindemide, de kan dog også være mørke eller orangerøde, men ikke røde som citrusmiden.

Californicus-rovmiden er førstevalg mod de mørkerøde Citrus- og frugttræsspindemider (Panonycus sp.)i citrus, ficus, fersken, æbler etc. Den almindelige spinderovmide (Phytoseiulus) virker ikke mod disse typer af mider.

Californicus har også effekt mod almindelige væksthusspindemider (Tetranychus) og kan være god at anvende forebyggende, inden man har observeret angreb, da den overlever længere tid uden føde end spinderovmider (Phytoseiulus persimilis).

Men hvis der allerede er et etableret angreb af almindelige væksthusspindemider, virker spinderovmider (Phytoseiulus persimilis) meget bedre, da de har meget lettere ved at bevæge sig i trådene af spind end Californicus. 

Kontroller derfor meget nøje ved at sammenligne med billederne hér, om det er citrusmider eller alm. væksthusspindemider du har angreb af (brug evt. en lup) inden du bestiller.

Lokation : 203